Sátáni esküvő

A rituálét növekvő hold idején kell elvégezni. A Holdnak a házasság számára kedvező jegyben kell lennie:

A Hold a Bika jelében tartósságot hoz, de később nehéz lehet elválni a párnak, ha esetleg úgy kívánják.

Ha a Hold a Rák jegyében van, a valószínűbb lesz hogy a pár ismét összejön egy szakítás után.

A Hold az Oroszlán jegyében kedvezik a románcnak, és bármilyen egyesüléshez optimizmust ad.

A Hold a Mérleg jegyében bármilyen esküvőhöz megfelelő, mivel ez egy természetes jelképe a társas kapcsolatnak és az együttműködésnek.

A Hold a Nyilas jegyében olyan mint a Hold az Oroszlán jegyében, de nem biztosít nagyobb stabilitást.

A Hold a Vízöntő jegyében – a pár kapcsolata valószínűleg sokáig tartó barátság lesz.

A Hold a Halak jegyében empátiát ad, de nem biztosít stabilitást.

A Hold a Kos, Ikrek, Szűz, Skorpió és Bak jegyében kerülendő.

A szerelem bolygói, a Vénusz és a Mars ideális esetben kedvező fokban állnak. A pároknak nem szabad esküdnie mikor bármelyik bolygó kapcsolatban áll a Caput Algollal (25 fok Bika) [az Algolnak elég rossz híre van az asztrológiában – a ford. megj.]; 9 fokkal bármelyik jelben, főleg az Ikrek és a Nyilas a veszélyes, mivel ezek erőszakot okoznak. Mindig vegyétek figyelembe az álló csillagokat, mikor kiválasztjátok az időpontot.

A templomot a pár ízlésének megfelelően kell feldíszíteni. A következő rész csak útmutató, lehet rajta módosítani, hogy az egyes embereknek megfeleljen:

A Főpap egy csengetéssel nyitja meg a rituálét, és egy pentagrammot rajzol a levegőbe az athaméjával, miközben a következőt mondja:

In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi. Sátán Nevében, aki a Föld Ura, Igaz Isten, Hatalmas és Kimondhatatlan, ki az ember teremtette az Ő képére és hasonlatosságára, hívjuk a Pokol Erőit, hogy hatalmukkal megajándékozzanak. Gyertek elő és köszöntsetek minket, adjátok sötét áldásotokat erre a párra, aki eggyé akar válni Lucifer szemében.”

A Főpap iszik egy kortyot a kehelyből, és invokálja a Pokol Négy Trónörökösét:

Lucifer Keletre,

Beelzebub Északra,

Astaroth Nyugatra,

Azazel Délre”

A Főpap ezután a következőt mondja:

Atyánk, Sátán Nagyúr Nevében gyűltünk ma itt össze, hogy ________-t és ________-t házasságban kössük össze.

A Főpap az athaméjával egy kört rajzol a menyasszony és a vőlegény köré. Közben mindenki vizualizálja a kék fényből álló kört, ami a Pokol Erőit jelképezi. Ezután a Főpap a következőt mondja:

Hatalmas Sátán, tekints kegyelmesen követőidre, _______-ra és ______-ra. Mindketten szabad akaratukból vannak itt. Azért jöttek színed elé, hogy áldásodat kérjék, mivel a mai naptól kezdve férjként és feleségként kívánnak együtt élni. Kérjük, áldd meg ezt az egységet vággyal és az élet gyönyöreivel, hogy kölcsönös vonzódásuk és vágyuk egymás iránt erős legyen és tartós.”

Főpap: „________, szeretnéd-e szabad akaratodból hites férjednek __________-t, hogy szeresd, becsüld és tiszteld; és hogy egyek legyetek Sátán szemében és a Pokol Erői előtt?”

Menyasszony: „Igen.”

Főpap: „________, szeretnéd-e szabad akaratodból hites feleségednek __________-t, hogy szeresd, becsüld és tiszteld; és hogy egyek legyetek Sátán szemében és a Pokol Erői előtt?”

Vőlegény: „Igen.”

A pár gyűrűt cserél.

Főpap: „Sátán Nevében, és minden Pokolbéli Démon jelenlétében ezennel Férjnek és Feleségnek kiáltalak ki benneteket. Legyen egységetek erős, hatalmas, és gyönyörben gazdag. ÉLJEN SÁTÁN!”

MINDENKI: „ÉLJEN SÁTÁN!”

Ezután a Főpap elmondja, vagy vibrálja az Első Énoki Kulcsot:

ÓL * ZÓ-naf * vo-ra-SZÁ-zsa * GÓ-ho * SZÉJ-TEN * LÓ-na-sza * KÁ-lac * ÓD * VÓ-rassz * ka-ÓSZ-sza-go * ZÓ-ba-ra * ZÓL * RÓ-ra * Í * TÁ * NÁC-pa-sza * ÓD * ga-RÁ-a * TÁ * MÁ-la-pa-ra-zsa * DÁSSZ * HÓ-la-ka * KÁ-Á * no-ta-HÓ-a * ZÍ-mac * ÓD * KÓ-ma-ma * TÁ * NÓ-ba-lo * zi-ÉN * ÓD * LÚ-SZÍF-ti-an * Ó-bo-lé * Á * DÓ-nassz-do-ga-MÁ-tassz-tossz * Ó * o-ho-RÉ-la * TÁ-ba * ÓL * NÓ-ré * ÓD * PÁ-sza-basz * ÓL * zo-na-RÉ-na-szazs * va-Ó-an * ÓD * to-Ó-at * NÓ-nu-KÁ-fé * ga-MÍ-ka-la-ZÓ-ma * PÍ-la * FÁ-ra-zam * za-na-ra-ZSÁ * ÓD * ZÚ-ra-zsasz * Á-da-na * ÓD * GÓ-no * DÉ * SZÉJ-TEN * DÁSZ * HÓM * ÓD * TÓ * ZÓ-ba * ka-RÓ-od-zi * Í-pam * ÚL * VA-LASZ * i-PÁ-míssz * DÁSSZ * lo-HÓ-lo * vép * no-ta-HÓ-a * po-Á-mal * ÓD * BÓ-ga-pa * a-Á-í * TÁ * PÍ-ap * pi-Á-mol * ÓD * va-Ó-an * za-KÁ-ré * KÁ * ÓD * ZÁ-ma-ran! * Ó-do * KÍ-ka-lé * KÁ-a! * ZÓ-ra-zsé! * ZÍ-ra * NÓ-ko! * ho-Á-ta-ha * SZÉJ-TEN * BÁ-va-fad * LÓ-na-sza * LÓ-na-do * ba-BÁ-zsé

*Az Énoki nyelvet kántálják illetve vibrálják. A cél egy monoton hangnem elérése és megtartása. Ez nagymértékben megnöveli az erejét.

MINDEN “R” betűt “pörgetni” kell – a nyelv a szájpadlásnál vibrál (mint például a spanyol nyelvben)

MINDEN “J” betűt úgy kell ejteni, mint a francia “Jacques” névben, vagy a hindu “Raja” névben (jzh).

Az “L” betűt a szó végén meg kell nyomni egy kicsit.

*A fenti Kulcs már a magyar kiejtés szerint olvasható.*

Főpap: „Menjetek, tartsátok egymást erősen Sátánban, most, hogy együtt járjátok a Bal Kéz Ösvényét. Sátán halmozzon el áldásaival utatokon. Ave Satanas!!!”

A pár: “Ave Satanas!!!”

Főpap: “Éljen Sátán!!!”

MINDENKI: “ÉLJEN SÁTÁN!!!”

A rítust a Főpap csengetése zárja le.

Ezután hatalmas ünneplés következik.

Forrás:  http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Wedding.html

Kategória: Sátáni rítusok és ünnepek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s