Sátán parancsolatai: az Al-Jilwah tanításainak értelmezése

Sátán személyesen diktálta le az Al-Jilwah-t egy Adi Sejk nevű Yezidinek a 12. században. Az Al Jilwah a Sátánizmus legfontosabb doktrínája, és minden Sátánistának ismernie kéne a tanításait. Megkérdeztem Sátánt, hogy tőle származik-e az Al Jilwah, és ő igennel válaszolt, hozzátéve, hogy a muzulmánok megváltoztattak néhány Yezidi-doktrínát. Memorizáltam a parancsolatokat, és mindig nagy segítségnek bizonyultak, főleg mikor össze voltam zavarodva.

Valamennyi tanításom könnyen alkalmazható minden időben, minden körülmények között.”
“Tanítom és vezetem azokat, kik követik utasításaim.”

Én uralkodok minden teremtmény felett, és azok dolgai felett, kiket az én képem védelmez. Mindig itt vagyok, hogy segítsek a bennem bízóknak, s azoknak, kik szükségben engem hívnak.”

Sátán mindig állja a szavát. Sokan tisztában vagyunk vele, mennyivel egyenesebb lett az életünk mióta elköteleztük magunkat Sátán mellett. Visszazökkent minket a helyes útra, vezet minket, és afelé terelget minket, amit meg kell tennünk a boldogságért. Mikor neki szenteljük a lelkünket, mindig az ő védelme alatt fogunk állni, és mindig ott lesz számunkra. Sátán MINDIG ott volt mikor szükségem volt rá. Voltak idők mikor problémáim voltak, és Sátán Atyám még azelőtt segített rajtam, mielőtt bármit is kértem volna.

Nagyon fontos hogy bízzunk Sátánban. Mindegyikünkkel együtt dolgozik, hogy kialakítsa a bizalmat. Ő becsületes, igazságos, és kitartó, és mindig betartja amit ígér. Az út felénél közelebb találkozik velünk.

“Megengedem mindenkinek hogy saját természete szavát kövesse, de jaj annak ki akaratom ellen tesz!”

Sátán azt szeretné, ha mind boldog, egyéni lények lennénk. Szabadon imádhatunk valamit, lehet személyes ízlésünk, saját tulajdonságaink, s a többi. Ez az egyik a sok ok közül, amiért mi boldogabbak vagyunk.

Egy istennek sincs joga dolgaimba avatkozni, és eme ellentmondást nem tűrő törvény alapján mindenkinek vissza kell lépnie más istenek imádatától.”

Akik más isteneket imádnak, összezavarodva, és mindenféle hatásnak kitéve végzik. Fontos hogy koncentráltak maradjunk. Sátánistaként a mi istenünk Sátán, és nincs szükség más istenek segítségül hívására. A Démonok védelmezőként segítenek bennünket, és irányítanak minket, hogy erősek legyünk Sátánban. Közvetítő szerepet is betölthetnek, mivel szoros kapcsolatban dolgozunk velük, de nem imádjuk őket.

Mikor jön a kísértés, szövetséget kötök a bennem bízókkal.”

A kísértés általában félelem formájában jön. Néhányan – főleg félelemből – az ellenséghez fordultak. Az ellenség semmilyen célt nem szolgál egy boldog életben, és minden körülmények között el kell kerülni.

Nem engedek meg semmiféle barátságos kapcsolatot más emberekkel.”

A tudatlanokkal való kapcsolatokról hadd jegyezzem meg, mennyi problémát okoztak a keresztények csak ebben az e-groupban. A legtöbb keresztény meg fog próbálni áttéríteni, főleg ha tudják hogy Sátánisták vagyunk. Nagyon kevesen fognak egy “élni és élni hagyni” magatartást tanúsítani egy Sátánista felé. Közel mindegyik imádkozni fog értünk, és ez pszichikus zaklatáshoz vezet, ami több mint zavaró. Ami keményvonalas muzulmánokat illeti, az ő gyakorlatuk abban áll, hogy ha nem tudnak valakit áttéríteni, meggyilkolják. A muzulmánok tömegesen gyilkolták le például a Yezidiket.

És nem fosztom meg semmi jótól azokat, akik hozzám tartoznak, és engedelmeskednek nekem.”

Sátán minden egyes követőjét ismeri kívülről-belülről, és tudja milyen dolgok iránt érdeklődünk a legjobban. A legtöbb dolgot amit kérünk tőle, megadja nekünk, és mi boldogok vagyunk. Sátán a mi Teremtő Istenünk, és képes meglátni olyan dolgokat, amiket mi nem. Látja ha valaki vagy valami rossz nekünk, vagy kárt fog okozni nekünk. A benne való bizalom nagyon fontos, ő ismer minden tényt, mi viszont nem.

Különböző alakokban jelenek meg azoknak kik hűségesek hozzám, és parancsnokságom alatt állnak.”

Az egyéniség nagyon fontos Sátánnak, és azt akarja, hogy mindegyikünk növelje és fejlessze saját egyéniségét. Azt akarja, hogy önmagunk legyünk. Mindegyikünk nagyon fontos neki saját, különleges módján. Sátánnal amit az egyik ember megtapasztal, a másik lehet hogy nem, és fordítva. Mindenekelőtt megjegyezném, hogy legtöbbünknek hasonló élményei voltak, hasonló spirituális jelenségeket élt át, és ugyanazokat a dolgokat látta.

Egyenes útra vezetlek, egyetlen könyv nélkül; szeretteimet és kiválasztottaimat láthatatlan eszközökkel irányítom.”

Sátán eljön hozzánk. Nem kell azzal töltenünk az életünket, hogy könyvek tonnáin rágjuk át magunkat, abból a célból, hogy megtaláljuk “Istent”. Sátán kapcsolatba lép minden egyes követőjével saját módján. Vezet és irányít minket, hogy teljes és kielégítő életet élhessünk.

Három dolog van ellenem, és én három dolgot gyűlölök.”

Ez a három dolog a keresztény szentháromság, és a zsidó, a keresztény és az iszlám vallás hármasa. Mindhárom vallás Sátán ellenében prédikál és őt átkozza, és saját hamis “Istenével” helyettesíti őt. A balszerencse hármasban jön. Ez a három vallás hazugságot hazugságra halmozott Sátánnal és a Démonokkal kapcsolatban. Elmondhatatlan szenvedéssel és zűrzavarral sújtották az emberiséget és a földet. Ők az ellenségeink!

Akik megtartják titkaimat, azoknak tett ígéreteimet teljesítem.”

Mivel Sátán különböző képekben jelenik meg nekünk, néhány titkát felfedheti nekünk egyénenként. Tudni fogjuk hogy mik azok. Ő már tett értem dolgokat és felfedett nekem dolgokat. Vannak bizonyos titkok amiket elmondott nekem, és megkért, hogy tartsam meg magamnak. Emlékezzetek, Sátán mindegyikünket egyénenként kezel. Titkainak megtartása nagyon fontos. Ha bármikor kétségeid támadnak azt illetően hogy felfedj-e valamit vagy nem, csak kérdezd meg Sátánt, és ő vagy válaszol, vagy kapsz tőle valamiféle jelet.

Az az óhajom, hogy minden követőm egyesüljön az egység kötelékében, nehogy a tudatlanok győzedelmeskedjenek fölöttük.”

Sátán azt akarja hogy minden követője együtt dolgozzon és egyesüljön. Tegyük félre személyes különbségeinket és dolgozzunk együtt, csapatban. A keresztény “Isten” és társasága azért dolgozik, hogy konfliktusokat, viszályt és nézeteltéréseket szítson a Sátánisták között:

Márk 3:26 – És ha a Sátán önmaga ellen támadt és meghasonlott, nem maradhat meg, hanem vége van. [Károli]

Az egységnek kimagasló fontossága van, “Egyedül gyengék, együtt erősek.” Sátán nem fogadja el a belharcot követői között. Azok akik konfliktusba keverednek egyik vagy másik fivérükkel/nővérükkel, forduljanak Sátánhoz, ő majd rendezi a helyzetet. Akik átkokat szórnak más Sátánistákra, vagy zaklatják őket, azok megismerik Beelzebub haragját. Ugyanis Beelzebub foglalkozik azokkal, akik problémákat csinálnak és megtörik az egységet, és a következmények elég kellemetlenek lehetnek…

Tagadjátok meg a tudatlanok és hasonlók minden tanítását és mondását. Mert ezek a tanítások nem tőlem származnak, nem én tanítottam őket.”

Ehhez annyit fűznék hozzá: “Szemét belül, szemét kívül”, ez tökéletesen ideillik. Elég ha a keresztényeket vagy muzulmánokat illetve társaikat nézzük, látni rajtuk, mennyire elveszettek és kiegyensúlyozatlanok spirituálisan. A mosolygós keresztény álarc mögött zűrzavar uralkodik, mindegy hogyan próbálják tagadni. A keresztény, zsidó, muzulmán és más Jobb Kéz Útját követő vallások tanításai életellenesek, mentesek az igaz spiritualitástól és híveiket a spirituális elszegényedés, hazugságok, veszteségek és zavarodottság útjára vezetik.

“Ti, akik hittetek bennem, becsüljétek jelképemet és képmásomat, mert ezek rám emlékeztetnek titeket.”

Mikor új voltam a Sátánizmusban, Anton LaVey Sátáni Bibliáját olvastam. Abban az időben alig voltak bútoraim, ezért a könyveimet a padlón tartottam, a fal mellett. A Sátáni Bibliát is. Nem tudtam elaludni, valami folyton azt súgta, vegyem fel a Sátáni Bibliát a padlóról. Kimentem, és a könyvet felraktam egy polcra a gardróbban. Azóta több könyves szekrényt is vettem. MINDIG kezeljük a szent könyveket, ékszereket, vagy bármi mást ami Sátán Atyánkat szimbolizálja, a legnagyobb tisztelettel és törődéssel.

Korábban Sátán Atyám hangsúlyozta nekem az Al Jilwah fontosságát. Memorizáltam a nagy részét, és ez mérhetetlenül nagy segítségnek bizonyult.

– Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/COMMANDMENTS.html

Kategória: Sátán tanításai | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s