Iszlám

Az iszlám a kereszténység egyik leágazása. Ez a vallás hihetetlen szenvedést, háborúkat, zűrzavart hozott az emberi fajra. Ha közelről vizsgáljuk meg, ugyanazokat a gyalázatos idegen karaktereket találjuk. A keresztény angyal, „Gábriel”, megjelent Mohamednek, és elhalmozta egy rakás életellenes tanítással, amit „Iszlám”-nak kereszteltek, és ennek a célja nem volt más, mint az emberiség további rabszolgasorba vetése, illetve még több konfliktus és háború kirobbantása.

Ezzel ellentétben Sátán angyalai, vagyis a Démonok tanítják és segítik az emberiséget (ha tisztelettel bánnak velük). „Tetteik által megismered őket.”

Az iszlám országokban a nőket még az állatoknál is alacsonyabb szinten kezelik. Emlékszem, egyszer láttam egy fényképet egy Jemen-ben élő kis nőről, akinek egy vontatókocsi láncát ütötték át a karján. Az volt a „bűne”, hogy elszökött a muzulmán férjétől, aki durván bánt vele, és elkapták.

Az afgán nőknek nehéz egész testet befedő öltözéket kell viselniük. Egy kicsi hálón keresztül tudnak kinézni alóla. Ha véletlenül egy kicsit kilátszik valahol a bőrük, az iszlám férfiak bunkókkal verik meg őket.

A muszlim nőknek másfél méterrel a férjük mögött kell menniük az utcán. Ez alól kivétel a háború, amikor is a férjük előtt kell menniük másfél méterrel a taposóaknák miatt.

Az iszlám nők a férjük, illetve annak férfi vendégeinek tányérjáról eszik meg a maradékot. Még a kutyáknál is rosszabbul bánnak velük.

Nem csoda, hogy ezek az emberek könnyebben kaphatók az öngyilkos merényletekre. Miféle élet ez? Másokat ilyen borzasztóan kezelni egy vérszomjas szörny irányítása alatt, akit „Allah”-nak neveznek. Végül oda jutnak hogy fel kell robbantaniuk magukat – ilyenkor hol van „Allah”?

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Islam.html

Kategória: Ellenséges programok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s