Gyakran Ismérlődő Kérdések a Démonokról

Elvégeztem a rituálét, de a Démon nem jelent meg.

Válasz:
Sok e-mailt kaptam olyan emberektől, akiknek néhány Démonidézés után végül megjelent a Démon, és ezek után minden idézés jól ment. Ennek az az oka, hogy az újak általában még nem eléggé nyitottak pszichikusan, hogy megérezzék a Démon jelenlétét. A kitartás és türelem jutalma az eredmény. Sátán komolyan veszi azokat akiknek van türelmük.

Honnan tudom hogy a Démon hallotta az idézést?

Válasz:
Ezt a kérdést is általában az újak teszik fel. Keress jeleket, például a gyertya vagy a füstölő felizzik, serceg a rituálé közben, vagy, ha elég nyitott vagy, a Démon fizikailag is megérinthet. A Démonok gyakran az álmainkban is megjelennek. Tárgyak mozoghatnak, ajtók nyílhatnak ki és csukódhatnak be, hirtelen légáramlatok, érezheted a Démon energiáját, s a többi… Légy nyitott és szemlélődő. Keress egybeeséseket.

Mi van ha nem találok megfelelő színű gyertyát?

Válasz:
Próbálj a szükséges színhez minél közelebb eső színt keresni. A keresztény irányítás és nyomás miatt a Sátáni rituálékban használatos gyertyák (például fekete) elég ritkák. A vágyad és ami a szívedben van, sokkal fontosabb mint a gyertya színe.

A Démonokat csak éjjel lehet megidézni?

Válasz:
Az első idézést ajánlott éjszaka elvégezni. Éjjel általában csend van, és a pszichikus feladatokhoz is jobbak a körülmények. Az agy jobb (pszichikus) oldala természetszerűleg aktívabb a sötétség óráiban. Ha már sikerült kapcsolatba lépned egy Démonnal, bármikor megidézheted sima koncentrálással, hacsak a Démon nem érzi másképp. Tudatni fogja veled. Ha a Démon elfoglalt (ez gyakori), később megjelenik neked, általában egy napon belül.

Mindig el kell végeznem egy teljes rituálét Démonidézéskor?

Válasz:
Nem. Miután már kapcsolatot alakítottál ki egy Démonnal, elég koncentrálni, és felvenni vele a kapcsolatot telepatikusan. A pecsétet sem muszáj használni. Ennek elégnek kéne lennie ahhoz hogy megmutassa magát, feltéve, ha mély tisztelettel közelítesz, és nem követelőzöl. Néha a Démon nem jelenik meg, erre nyomós oka van, de később meg fog jelenni. *Mikor olyan Démont idézel meg akit még nem ismersz, végezd el a teljes rituálét.

Egy Démon megidézése után (közeli kapcsolatba léptem vele/invokáltam) fájdalmat, bizsergést, hatalmas energiát éreztem, stb.

Válasz:
A Démonoknak sokkal több bioelektromossága van, mint nekünk embereknek. A közeli érintkezés gyakran energiafelesleggel jár, ami a találkozás után is velünk marad. Mivel a fizikai rendszerünk ehhez nincs hozzászokva, emelkedett energiaszintet érezhetünk, és néhány esetben fizikai kellemetlenségekkel is számolhatunk egy kis ideig, miután a Démon elment. Mikor felépítjük saját bioelektromosságunkat, képesek leszünk intenzívebb és intimebb kapcsolatok elviselésére is a Démonokkal, és semmi zavaró mellékhatást nem fogunk érzékelni.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/FAQ.html

Kategória: Démonok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s