Démonok és a bioelektromosság

A Démonoknak hatalmas energiájuk van, sokkal erősebb, mint egy átlagos embernek. Mikor invokáljuk őket vagy közeli, intim kapcsolatba kerülünk velük, különböző hatások jelentkezhetnek. Mind egyének vagyunk, így életerőnk is egyéni, és különböző intenzitással működik. Amit az egyik ember tapasztal, a másik nem biztos hogy megtapasztalja. Ez sok különböző dolgon múlik, mint például a lélek energiájának korábbi szintjei. Minél erősebb a saját energiád, annál több energiát tudsz kezelni, kevés (vagy semmi) zavaró hatással. Az egyén jelenlegi fizikai ereje és felépítése is meghatározza a kezelhető energia mennyiségét. Az erősebb testfelépítésű, vagy fizikailag erősebb emberek többet tudnak elviselni a saját tevékenységükből illetve külső forrásokból származó energiákból.

Azok akik rendszeres és intenzív fizikai gyakorlatokat végeznek, úgy fogják találni, hogy könnyebben tudnak kezelni magasabb energiaszinteket, és gyorsabban tudják megnövelni saját bioelektromosságukat. Mindehhez idő és türelem kell. Olyan mint a hegymászás: bizonyos magasságoknál tábort kell verned pár napig (vagy akár egy hónapig is), hogy hozzászokj a magassághoz mielőtt tovább mászol, különben nagyon kellemetlen, sőt, néha életveszélyes élményben lehet részed. Mind egyének vagyunk, ezért mindegyikünknek a saját tempójában kell haladnia.

A legáltalánosabb érzések egy Démon megidézése után a fokozott bőrérzékenység, bizsergés, a belső szervek vibrálása vagy bizsergése; fájó ízületek (ez az alacsonyabb szintű bioelektromossággal rendelkező embereknél fordul elő), ragyogás/lebegés érzése, néha aggódás, meleg vagy hideg érzése, jókedv, intenzív álmok, hiperaktivitás illetve idegesség érzése, álmatlanság és mások. Minél alacsonyabb a saját életenergiád, annál több hatást tapasztalhatsz. Ezek közül egyik miatt sem kell aggódni, mivel a hatások elmúlnak. A fenti attól is függ, milyen közeli kapcsolatba kerültél a Démonnal. Az egyszerű telepatikus kommunikáció ritkán okoz olyan hatásokat, mint például a szexuális kapcsolat.

Sokszor invokáltam már Démonokat, és a bőröm néhány napig bizsergett utána, érzékeny volt mintha leégtem volna, csak fájdalom nélkül. Démonok invokálása elalvás előtt álmatlanságot okozhat, mivel a Démon erős, intenzív energiája ébren tarthat. Önmagunk megerősítésével és bioelektromosságunk növelésével mindig képesek leszünk érzékelni egy Démont, és utóhatásai is lesznek, de ahogy erősödünk, a hatások egyre gyengébbek lesznek.

Kundalinink megemelkedése meditáció közben gyakran egy Démon jelenlétét jelzi. A démoni energia érzete hasonlít nagyban hasonlít a saját energiánk érzetéhez. Tapasztalat kell ahhoz, hogy eldöntsük, egy Démon, vagy a saját energiánkat érezzük. Idővel, és a Démonokkal való ismételt kapcsolatfelvétellel ez a tapasztalat megszerezhető.

– High Priestess Maxine Dietrich

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/energy.html

Kategória: Démonok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s