Démoni barátok

Az ellenséges vallások hamis tanításainak köszönhetően vannak sorainkban olyanok akik nem veszik komolyan vallásunkat. A spirituális fejlődés, felszabadulás, és hatalom ami nekünk Sátánistának elérhető, gyakran sokkal hatalmasabb, mint az ember gondolná.

Vannak idők, mikor hétköznapi ügyeinkkel kapcsolatban megvilágosodásra, helyesbítésre, és spirituális támogatásra van szükségünk. Mikor egy Démonnal baráti kapcsolatot alakítunk ki, lesz egy olyan társunk, aki türelmesen segít minket utunkon, és közvetlenül velünk dolgozik.

Sokan mágikus asszisztensekként tekintenek a Démonokra, akik segítenek az ellenségek megbüntetésében, pénz, szerelem, siker, és más biztosításában. A Démonok segítenek az újoncoknak a rajtuk kívül álló dolgokban, de nagyon fontos, hogy spirituálisan fejlesszük magunkat. Sokan nincsenek tudatában, hogy ezen a területen milyen nagy segítség egy Démon barátsága. A Sátánizmus célja önmagunk megerősítése és spirituális fejlesztése.

Őrződémonommal, Azazellel való kapcsolatom sok mindent megtanított nekem Sátán Atyánkról és a vallásunkról. Ez a megvilágosodás nagyon pozitív élmény volt számomra, olyan dolgokat tanultam, amiről előtte fogalmam sem volt. Azok a testvéreink akiknek problémái, kérdései, gátlásai vannak, sokat nyerhetnek azzal, ha közvetlenül egy Démonnal dolgoznak.

Azoknak akik újak a Spirituális Sátánizmusban, javasolt, hogy mikor úgy érzik készen állnak, végezzenek el egy rituálét, amiben megkérik Sátán Atyát, hogy küldjön nekik egy Démont, akivel személyesen dolgozhatnak. A Démonok segítenek nekünk abban, hogy olyanokká váljunk mint az istenek, szó szerinti értelemben.

Írd rá a kérésedet egy darab papírra, amiben arra kéred Lucifert, küldjön neked egy Démont, és a rituáléd csúcspontján olvasd fel hangosan, majd égesd el a papírt. Ez csak egy javaslat, mivel mindegyikünknek megvan a maga módja a rituálék elvégzéséhez.

Nemsokkal ezután jeleket fogsz kapni. Légy türelmes, nyitott, és fel fogod ismerni új barátodat. Nem győzöm hangsúlyozni a megvilágosodást amit kaptam, és hogy milyen erős lettem Sátánban. Az élet egy lehetőség a fejlődésre.

-High Priestess Maxine Dietrich

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Friends.html

Kategória: Démonok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s