Bosszúálló rituálé

A következő rituálé alapvetően a kezdőknek szól. A haladók több technikát is ismernek, amihez nem szükséges formális rituálé. Az elméd ereje, az aurád, akaratod, koncentrációd, és gyűlöleted határozzák meg egy pusztító rituálé végeredményét. Az újoncoknak gyakran segédkezet nyújt Sátán és a Démonok is, de az igazi Sátánizmus lényege az önmegerősítés.

A pusztító rituálé a Standard Rituálé elvégzésével kezdődik.

A Pokol Négy Trónörökösének invokálása után olvasd fel a saját kezűleg írt imákat, amikben az ellenséged elpusztítását kéred. Egyszerre csak egy ellenséggel foglalkozz, hacsak nincs egy meghatározott egyezséged egy Démonnal a szolgálataiért. Egyszerre több ellenség megbüntetésének kísérlete csak meggyengíti az energiáidat, mivel több irányba irányítod őket. Az energiát úgy kell irányítani, mint a lézert, hogy elérd a célod.

Az ima tartalmazza annak a nevét akit meg akarsz büntetni, a büntetés kívánt milyenségét és mértékét, hogyan tett neked rosszat a büntetendő fél, és az érzelmeidet arról, hogy az ő áldozatává váltál. Segítségedre lehet a büntetendő fényképe, vagy egy kisebb személyes tárgya, de ez nem szükséges.

Olvasd fel az imát (hangosan vagy csak gondolatban), aztán szúrd át a papírlapot az athaméd hegyével, gyújtsd meg az egyik gyertya lángjával, és helyezd az égetőedénybe.

A most következő lépés rendkívül fontos. Ez igen jó hatással lehet az elme egészségére, és a pszichológiai jólétre. Ez a meditációs lépés nagyon ajánlott, ha rengeteg düh és gyűlölet halmozódott fel benned. Vizualizálod a személyt annyira tisztán amennyire csak tudod, és szabadon engeded a dühödet, amíg teljesen ki nem fáradsz. A rituálé akkor a leghatásosabb, mikor a “támadód” alszik.

Vizualizáld az ellenséged, és ereszd rá minden dühödet, gyűlöleted, fájdalmad, amit csak el tudsz képzelni. Verd meg, szúrd le, kínozd meg őt képzeletben. Közben ismételgetheted a nevét elmében. Olyan módon engedd szabadjára gyűlöleted, ahogy akarod. Egyszerűen csak játszd le a fejedben. Néhányan annyira gyűlölnek valakit, hogy sírva fakadnak – ez jó, ez tisztító jellegű, és egy nagyon jó érzelmi “szelepnyitás”. Addig folytasd, amíg szó szerint el nem fáradsz.

A legfontosabb dolog itt a koncentráció. Ezenfelül indokoltnak kéne érezned amit teszel. Bármilyen kihagyás a koncentrációban vagy az érzelmeidben, amikor nem 100%-on érzed magad, nem csak a pusztító rituálét ronthatja el, de veszélyes is lehet.

Zárd a rituálét köszönetmondással Sátánnak és a Démonoknak akiket valószínűleg megidéztél, hogy a “támadód” bűnhődni fog. Csengess a csengővel, fordulj egyet óra szerint, és mondd: ÉLJEN SÁTÁN! Ezt mondhatod hangosan vagy fejben is.

Fogd a papír hamvait és húzd le a WC-n, vagy gyalázd meg más módon.

A KÖVETKEZŐ LÉPÉS KÜLÖNÖSEN FONTOS:

Fordíts erre annyi időt, amennyi szükséges. Éppen most dolgoztál egy nagyon negatív és destruktív energiával, ezért most ki kell tisztítanod az aurád és a csakráidat.

Folyamatosan képzelj az aurád köré egy fehér fényburkot, vagy tisztító tüzet, hogy megtisztítsd és leégesd a negatív energiamaradványokat.

Ezután egyenként a helyezd a csakráid köré a fényt.

Ezután pörgesd meg a csakráidat – mindegyiknél mondd magadnak: “a fény sebessége.” Lásd ahogy pörög, egészen addig, amíg fényes fehér lesz, mint a Nap.

Állj fel, és vizualizálj egy lapos korongot, ami a fejed felett lebeg, és fénylő fehér színnel világít.

Ereszd le a korongot egészen a talpadig, és lásd, ahogy fennakad rajta minden negatív energia, és lásd ahogy ezeket a maradványokat “kisöpri” a lényedből. Ezt a gyakorlatot legalább kétszer végezd el.

A pusztító rituálé után több napig ismételten tisztítsd meg az aurádat.

Fontos, hogy az élményt hagyd magad mögött, és ezután ne foglalkozz azzal a személlyel aki ártott neked, és ne ragadj meg egy örömteli várakozásban büntetése beteljesedésere. Hagyd, hogy a rituálé megtegye ami a dolga. Űzd el az ellenségedet és a rituálé emlékét is a gondolataidból. Ez a munka akár egy hónapot, vagy többet is igénybe vehet.

**A rituálét variálhatod is, egy BÁBUT használva.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Destruction.html

Kategória: Rituálék | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s