Az ősi bölcsesség

Az eredeti vallások eléggé különböztek a mai hamis vallásoktól. Az eredeti vallások önbizalomra tanítottak, az elme és a lélek erejére. Thoth írásában azt olvashatjuk: „A lélek tulajdonságait a halál után a tudás szabja meg.” „Az elmúlt életek tudását elő lehet hívni bizonyos légzőgyakorlatokkal, amik előhívják a lélek emlékeit.”

A légzőgyakorlatok megerősítik az aurát, és ingerlik a Kundalinit. A Kundalini falakat dönt le az elmében. Minden ősi vallás nagy hangsúlyt fektetett a kígyóra. A kígyó annak az erőnek a szimbóluma, amit „Kundalini”-ként ismerünk, és a gerinc tövénél fekszik összetekeredve. A kígyó a gyógyítás és az élet szimbóluma is egyben. Thoth szerint a túlvilágon a fő kérdés az, hogy „Mennyire sikerült az elhunyt személynek meglelnie az igazságot életében, a gonosz erőivel szemben.”

Mindannyian tudjuk hogyan próbálja terjeszteni a kereszténység és hasonló intézmények a hazugságokat és tudatlanságba taszítani az embereket, megfosztani őket a spiritualitástól. Ezeknek a vallásoknak az áldozatai el vannak vágva a szellemvilágtól és minden ajándéktól amit megkaphatnának. Hányan képesek asztrális kivetüléssel kilépni a testükből és valójában is megtapasztalni az asztrál-síkot? Az asztrál-sík az a hely, ahová halálunk után kerülünk. Sok Sátánistának megvan ez a képessége, és ismeri az asztrál-síkot. Ez egy ajándék Sátántól és nagyon nagy segítség a jövőre nézve, mikor valaki végleg elhagyja a testét. Sátán elhozza nekünk a tudást.

Az igazság nem más, mint a saját szemeddel nézni az életet. Mi saját magunk fedezzük fel az igazságot, míg a kívülállók tudatlanok maradnak, és a spiritualitás elérhetetlen számukra. Thoth másik kérdése így hangzott: “Eléggé átölelte-e az elhunyt az életet ahhoz, hogy képes legyen élni a halálban?” Az élet arra való hogy éljünk, tanuljunk, és tapasztalatokat szerezzünk. Ismétlem, a zsidóság/kereszténység és hasonló programok célja ennek megakadályozása. Minél többet élsz, tanulsz és tapasztalsz, annál “versenyképesebb” leszel: Sátán azt szeretné, ha önállóak lennénk.

“Az elhunyt elég erős jellemet fejlesztett ki ahhoz hogy a személyiségét továbbvihesse?”

Az erő nagyon fontos. Mikor Sátán Atyánknak adjuk a lelkünket, ő teszteli a jellemünket. Ez az egyik legbátrabb lépés az életünkben. Legtöbbünk kemény ellenállással száll szembe mindazzal amivel életünk során erőltettek ránk. Itt mutatjuk meg igazi jellemünket, hogy ránk nem hatnak a félelmek, fenyegetések, és a dolgok amiket nem értünk. Ez egy hatalmas spirituális lépés az én és a lélek felszabadításában.

“Az elhunyt szíve spirituálisan teljes mértékben nyitva áll?” Ismétlem, Sátánistaként mindannyian bebizonyítottuk hogy spirituálisan nyitottak vagyunk. Mi nem vágtuk el magunkat mint más vallások követői akik nem kérdőjeleznek meg semmit amit tanítottak nekik. Thoth szerint: “A tudás adja a hatalmat az igaz cselekedetekhez, és a tudás teremt életet, míg a tudatlanság megvakít és halált hoz.”

“A halál egyedül a tudatlanság következménye.” “Egy emberi lénynek térképre van szüksége hogy utazhasson az életben és azon túl.” “Hogyan utazhatnál a halál utáni életben ha nem tudod az utat?”

“A lélek bűne a tudatlanság, és a lélek erénye a tudás.”

“Éld az életed és sosem halsz meg.”

Sátán Atyánk és Démonjai megosztják velünk ezt a tudást. Tekints vissza, mennyit növekedtél spirituálisan mióta Sátánhoz fordultál.

A mágia minden területén való mesterré válás is egy lényeges dolog. A fekete mágiával megtanuljuk megvédeni magunkat és igazságot szolgáltatni pszichikusan. Ebben a legnehezebb mesterré válni, de ez a legkifizetődőbb, mivel szabaddá és félelem nélkülivé válunk. Bízni fogunk saját képességeinkben, és félelmetes ellenségek is lehetünk. Többé nem kell elviselni azt hogy mások kihasználnak.

A Démonok az Eredeti Istenek, legtöbbjük nagyon jó viszonyt ápolt, és sok időt töltött az emberi fajjal. A többi Isten, akik túlerőben voltak, gyűlölték őket amiért megosztották a tudást az emberiséggel, és ezért megátkozták és elűzték őket. Sok ősi írás és könyv és információ lett elpusztítva annak érdekében hogy az emberi faj és az Ősi Istenek közötti kapcsolat megszűnjön. Az eredeti Istenek a tanulást és a bölcsességet hirdették.

A legtöbb Ősi Istent szörnyekké, Démonokká, és más ijesztő lénnyé csúfították, hogy az emberek féljenek tőlük és megszakítsák velük a kapcsolatot.

Amit már sokan megtapasztalhattatok: Démon vezetőitek nagyon barátságosak és nyitottak a veletek való kapcsolatra. Szeretnének segíteni a tanulásban és a spirituális növekedésben, hogy erős Sátánisták legyetek.

Thoth azt írta: “Az emberi lényeket fel kell világosítani hogy ne tévedjenek el a sötétben. A megvilágosodás azt jelenti, hogy okos utazóvá válnak, aki tudást szerez az úton, megtanulja a helyi nyelveket és barátságot köt más utazókkal. Mi mind utazók vagyunk az örökkévalóságban.”

Sátán Atyánk és a Démonjai szeretnének segíteni nekünk. Ezért hálásnak kell lennünk.

-Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Ancient.html

Kategória: A Sátánizmus eredete | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s