Az igazság Sátán hatalmáról

Nem is tudom hányszor hallottam már olyan történeteket keresztényektől, amikben a názáreti, vagy az angyalai elűzik Sátánt valahonnan, vagy „Démonokat húznak ki” emberekből. Véleményem ezzel kapcsolatban az, hogy ezek a Démonok valójában nem Démonok, hanem angyalok, akik Démonoknak álcázzák magukat. Miért? Mert így úgy tűnik, mintha Sátán a názáreti hatalma alatt állna, és sok esetben a tudatlanok megijednek ettől az egésztől. A félelmet irányításra használják.

Nemrég megnéztem az “Ördögűző” című filmet. Aki nem ismerné ezt az 1973-as alkotást: a történet egy 12 éves kislányról szól, akit megszáll a mezopotámiai Démon, Pazuzu. Ez a film évekig vezette a toplistákat, és a közönség megfélemlítésének kiváló eszköze volt. Volt néhány leírás valós “megszállásokról”, ezek vázlatos beszámolókat tartalmaztak az áldozatokról ahogy “tárgyakat okádtak”, és más nonszensz dolgot cselekedtek.

Mindenki tudja hogy a lelkek fontosak Sátánnak; az emberiség az ő teremtése. Mikor elkötelezzük magunkat Sátán mellett, “nekiadjuk a lelkünket”, részei leszünk egy hatalmas energiatömegnek, amit megcsapolhatunk vágyaink és céljaink eléréséhez. A többletenergia nem csak az emberiség, de Sátán Atyánk számára is hasznos, illetve az Eredeti Istenek számára is, mivel mindenkinek jut ebből a többletenergiából. (A keresztény egyházak évszázadokon keresztül kihasználta a lelkeket és azok energiáját). Most, hogy tudjuk, Sátánnak fontosak a lelkek, miért akarná ő vagy valamely Démonja elijeszteni az embereket, vagy rávenni az embereket hogy elkerüljék őket?

Ha tárgyilagosan nézzük a dolgot, megláthatjuk az igazságot, mivel közel minden mögött áll valamilyen indíték. Az egyetlen indíték itt az, hogy a kapzsi entitás, Jehova és társai vissza akarják ijeszteni a tudatlan emberi lényeket a saját, lelkekből álló “energiabankjukba”. Természetesen ezért is Sátánt és a Démonjait okolják, mint általában. Mióta a keresztényeknek tilos bármilyen formában mágiát használni, illetve okkult tudást szerezni, Jehovának és társainak teljes hozzáférése van az energiához, amit úgy használnak fel ahogy akarnak.

Azok az emberek akik a szellemek megidézésének hagyományos módját használják, ahogy az a népszerű grimoárokban le van írva, Jehova és angyalainak neveit használják, honnan tudják pontosan hogy mivel vagy kivel lépnek kapcsolatba? Mindenki akiről hallottam hogy közvetlenül Sátánon keresztül idézett meg egy Démont, tiszteletteljesen, annak pozitív tapasztalatai voltak. Tudom, mert velem is ez történt.

A keresztény isten és hamis názáretijének követői folyton arról kárognak, hogy ennek az entitásnak van hatalma Sátán felett. A valóságban ez nem igaz.

Mikor még új voltam a Sátánizmusban, (mielőtt elvégeztem volna a beavatási rituálét) össze voltam zavarodva. Egyik este nagyon ideges voltam, és MEGPARANCSOLTAM Jehova hamis szentlelkének, hogy hagyja el a testem örökre, LUCIFER NEVÉBEN. Éreztem, ahogy egy gyenge, “megviselt” energia elhagyja a testem, a lábamon keresztül. Ezután mély, békés érzés kerített hatalmába, és az összezavarodottság nagy része eltűnt.

Mikor 12 éves voltam, Sátán eljött hozzám egy katolikus templomban, mikor épp egy fontos keresztény mise ment. A keresztény “isten” erőtlen volt hogy megállítsa. Másrészt, gyanítom hogy senki nem fog egyetlen keresztény entitást sem látni egy Sátánista összejövetelen.

Néhány éve egy barátnőmet avattam be a városi parkban hajnali 4-kor, mivel otthon nem volt lehetőség privát módon elvégezni a rítust. Az odafelé vezető autóúton félt, hezitált, hogy Sátán Atyának szentelje-e a lelkét. Később elmondta, hogy mikor az imákat olvastam fel, látott egy ködös, fehér jelenést; ez egy ellenséges szellem volt. Azonnal megjelent néhány Démon, és elüldözte. Hozzátenném, ezek a Démonok a hierarchia alsó fokain álltak. Ők azok akiknek vörös szemük, és vízköpőszerű bőrszárnyuk van. A Démonoknak ez a rendje főleg hírvivőkként és védelmezőkként működik. Láttam, amint gyorsan megtisztították az utat ahogy Azazel közeledett hozzánk, tiszteletből. Nem kellett sok az ellenséges szellem elüldözéséhez, és ezután a barátnőm is sokkal jobban érezte magát.

Mikor Sátán megközelítette a názáretit a sivatagban, NEM EGYENLŐ FÉLKÉNT TEKINTETT RÁ, HANEM ALSÓBBRENDŰKÉNT. Nem imádunk egyenlő vagy alacsonyabb rendű lényeket. Sátán felajánlása a názáretinek nyíltan jelezte, hogy sokkal több hatalma van, mint a názáreti bolondnak. Lenézte a názáretit. A legtöbb keresztény fél Sátántól. A Sátánisták átkozhatják a hamis Jehovát, értéktelen “szent lelkét”, és a pedofil fiát*, de kevés keresztény fogja aktívan invitálni Sátán haragját. Sokan még tőlünk is félnek – ennyit ér a hitük a gyáva, impotens “Istenben”.

-High Priestess Maxine Dietrich

*Úgy hisszük, a názáreti egy kitalált karakter, amit a kereszténységet évezredekkel megelőző mítoszokból és legendákból eszkábáltak össze. Ennek az entitásnak az egyetlen célja, hogy zavart keltsen. A tudatlan követőkkel elhitetik hogy “Jézus megváltja őket”, mikor valójában mi váltjuk meg a saját lelkünket. Az emberi lényeknek megvan a hatalma a gyógyításra és más spirituális tevékenységre, amit “csodákként” ismerünk. A názáretit arra használták évszázadokon át, hogy megfosszák az emberiséget a spirituális tudástól és hatalomtól. Ez az egész emberiséget a fejlettebb ellenséges lények könyörületének vetette alá, hogy kihasználják, és áldozattá váljon. Egy gyenge lélek nem csak fizikai betegségekben szenved, de spirituálisan is egy áldozat a sors és az ellenség (a keresztény entitás és társai) kezében.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Power.html

Kategória: Sátánizmus kezdőknek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s