Az érzelmek irányítása

Átvenni az irányítást érzelmeink felett nagyon fontos dolog. Az irányításunk alól kicsúszott érzelmek károsak lehetnek az egészségünkre, legrosszabb esetben pedig halálosak lehetnek. Egy olyan helyzetben ahol az emberen eluralkodik a pánik és utat ad a rettegésnek, ahol a félelem teljesen irányíthatatlan; az ember leblokkolhat miközben azonnali cselekvésre lenne szükség, és ez az ember halálával végződhet. Az irányíthatatlan érzelmek zavarják, sőt, megakadályozhatják az ésszerű gondolkodást. Ekkor a pánik/rettegés átveszi az uralmat az ember egész lénye felett. Az érzelmek feletti uralom és csendes elme az, ami megkülönbözteti az életet a haláltól.

Az aggódás semmit nem tesz a probléma megoldása érdekében. Elvonja az energiát, és komoly egészségügyi problémákat okozhat. Az elme ismét szabadon van, mivel ugyanazok a gondolatok erőszakosan, ismétlődően felbukkannak a fejünkben, idegessé téve minket. A rossz helyzetek és problémák lehetséges megoldásait ésszerűen gondolkodva kell megoldani, aztán elfelejteni az egészet.

Egy kellemetlen eset ismétlődő előhívása emlékeink közül nem fogja megoldani a problémát. További problémákat fog szülni. A stressz szétszaggatja a testet és az elmét. A mentális és pszichológiai fájdalom pont olyan rossz tud lenni mint a fizikai fájdalom. Egy erős elme megtagadhatja ezt a fájdalmat. Mikor az elme csendes, a megoldások gyakran maguktól jönnek, és a problémákat meg lehet szüntetni. Mikor nyugodtak vagyunk, a szellemvilágra is nyitottabb az elménk, így gyakran itt is találhatunk segítséget. Ha elalvás előtt nyugodtan megkérdezzük az elménket egy bizonyos kérdést illetően, általában reggelre megkapjuk a választ, vagy néha álmunkban tudjuk meg a megoldást.

Az irányíthatatlan érzelmek az irányíthatatlan elme eredményei. Az üres meditáció segít a negatív érzelmekről való leválásban. Mikor a nemkívánatos érzelmek megjelennek, az elme lecsendesítése és az érzésről való lecsatlakozás először nehéz lehet, de kitartással átvehetjük az uralmat. Próbáld meg gyengíteni az érzelmek körüli gondolataidat, koncentrálj az érzelemre/érzésre, lazulj el, és engedd el. Ürítsd ki az elmédet. Ez depresszió esetén is segít. Koncentrálj arra hogy belül nyugodt és ellazult vagy.

Ha mesteri szinten uraljuk az érzelmeinket (ez évekbe telhet), ez felbecsülhetetlennek bizonyulhat krízishelyzetekben, és akár életmentő is lehet. Az állatok ritkán, vagy egyáltalán nem támadnak meg olyanokat akik egyáltalán nem félnek tőlük. A rendezett, nyugodt, erős elme a rendszeres üres meditációk eredménye. Ez a gondolati energiánkat is megerősíti a mágikus gyakorlatokhoz. Ha legközelebb nemkívánatos érzelmekre figyelsz fel, koncentrálj a leválasztódásra, az ellazulásra. Először ez nehéz lehet, de idővel egyre jobban fog menni. Tökéletesíteni kell magunkat, mivel ez az út vezet az istenné váláshoz.

Van, mikor csak el kell engedni magunkat, és kiengedni a dühünket. Ezt egy rituáléban is megtehetjük. Sátán Atyánk mindig meghallgat minket, és néha tényleg jó dolog kibeszélni magunkból a problémáinkat, s így végül megnyugszunk, és nem érezzük magunkat letaglózva. Ha sehogy nem tudjuk kezelni az extrém aggódást vagy más érzelmeket, gyakran tényleg a rituálé közbeni kiengedés a legjobb módszer. Ez egy olyan dolog amin minden nap dolgozni kell. Idővel kialakul egy nyugodtságérzés és önbizalom, és meg is marad, így az elme szabaddá válik a spirituális fejlődéshez, és a vágyak beteljesítéséhez.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Control.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s