Az Énoki Kulcsokról

A legtöbb Sátánista az Anton Szandor LaVey által írt Sátáni Bibliából ismeri az Énoki Kulcsokat. Sokan használják őket rituáléikban és imáikban. Amit viszont nagyon kevesen tudnak: Anton LaVey soha nem ellenőrizte a kulcsokat énoki nyelven, bár a legtöbb angol szót megváltoztatta, hogy illjenek a Sátánizmushoz.

Például:

Asha, Baeovib, Gahoachma, Iabes, Iad, Iadpil, Iadapiel, Iadanahe, Iaida, Iaidon, Idoian, Idoigo, Ioiad, L, Mad, Mada, Oiad, Piad, Zilodarp, Zirenaiad és sok más mind Yaweh/Jehova nevei. Ezek a nevek mind érintetlenül kerültek a Sátáni Bibliába énoki nyelven. Így – bár ez a legtöbb Sátánista számára ismeretlen – ha valaki ezeket a kulcsokat felolvassa énoki nyelven, a keresztény istent dicséri, hozzá imádkozik.

Több kulcs is van, amit LaVey még angolul sem változtatott meg. Például:

Ötödik Kulcs, 186. oldal (a Sátáni Biblia angol kiadásában), a vége felé: „Urunk és Mesterünk az Egyetlen!” Ez is Jehova egyik neve, „Az Egyetlen”. Sátán száma a KETTŐ. 192.oldal, az oldal alján: „és Istened imádatát teremtésedben.” Ez teljesen nyilvánvaló. Ezt sosem változtatták meg az eredeti Énoki Kulcsokból, és vajon kiről beszél? Hát nem Sátán Atyánkról, az biztos.

204. oldal, a Nyolcadik Kulcs igencsak szentségtörő: „a sárkány elsüllyedt”. A Sárkány Sátán egyik szent szimbóluma, és a bennünk rejlő spirituális erőt, a kundalinit jelképezi.

252. oldal, „az Isten aki kinyúl, s hódit” nem Sátán, hanem Jehova. Ez nyilvánvaló a keresztény bibliában is, ahol személyesen irányította milliók tömeges meggyilkolását véres őrjöngése közepette, miután találkozott a héberekkel a sivatagban. Énokiul Zilodarp a neve, és ezt fordították „az Isten aki kinyúl, s hódit”-nak.

258. oldal, „kinek Istene harag a haragban”. Mindenki aki ismeri a kereszténységet, tud a keresztények „haragos” istenéről, aki örökké csak bünteti és átkozza az emberiséget.

LaVey közel mindegyik kulcsot érintetlenül hagyta énoki nyelven.

Az Énoki Kulcsokat az eredeti Énoki Hívásokból vették át. Ez a 19 hívás arra szolgál, hogy elhozza az Apokalipszist/Armageddont, és biztosítsa a yaweh/jehova-földönkívüliek és társaik győzelmét. Mivel a kulcsokat nem módosították, ezek mind Jehovát dícsérik, és Sátán Nagyurat átkozzák. Az ezen az oldalon [www.joyofsatan.org] található kulcsokat mind átvizsgáltuk angolul ÉS énoki nyelven is, és kijavítottuk úgy, hogy Jehovát átkozzák, és Sátánt dicsőítsék, az Ő győzelmét biztosítsák.

A Kulcsok hatalommal bíró szavakat tartalmaznak, amik főleg énoki nyelven való kántálásukkor érnek el hatást. A kulcsok átírása és a velük való tapasztalataink alapján a Joy of Satan Papsága erősen javasolja, hogy bárki aki használni akarja a Kulcsokat imáiban vagy rituáléiban, már legyen túl a beavatási rituálén, mivel ez veszélyes lehet a beavatatlanok számára.

A Sátáni Bibliában található Kulcsok mellett vannak még Sátán számára szentségtörő írások, például a „Goetia”, más néven Salamon Király Kisebb Kulcsa, vagy Clavicula Solomonis Regis, amit Samuel Liddell és MacGregor Mathers fordított le, és Aleister Crowley írta hozzá a bemutatkozást (illusztrált, második kiadás © 1995). A 97-től a 124. oldalig tartó szakaszon fohászokat találunk Jehovához és az ellenséges angyalokhoz, amikkel Sátán Démonjait kényszeríthetjük be egy háromszögbe, 9 láb átmérőjű kört, és más ellenséges eszközöket használva. Ezek a fohászok énokiul vannak. Jehova minden énoki neve megtalálható bennük. Az ellenséges földönkívüli isten énoki nevei, amiket Démonok kihasználására és Sátán káromlására használnak, mind változtatás nélkül került bele e Sátáni Bibliába.

Mivel sok időt és energiát fektettünk ebbe a projektbe, most nem megyek bele a részletekbe Dr. John Dee és Edward Kelly angyali látogatásait illetően. Ők kapták meg az eredeti fordítást angyaloktól. További tanulmányozás céljára lent megadok néhány linket.

Zárszóként annyit, hogy tisztában vagyok vele, milyen sok ember gondolja azt (hibásan), hogy Dee-t és Kelly-t nem angyalok, hanem Démonok látogatták meg. A háttér mély áttanulmányozása és az Énoki Kulcsok ellenőrzése után minden kétséget kizáróan meg vagyok győződve arról, hogy a látogatók nem Démonok, hanem angyalok voltak.

Miközben a kulcsokon dolgoztam, folyamatosan akadályokba ütköztem, és a legrosszabb problémák azokkal a kulcsokkal jöttek, amelyek a Jehova elleni átkokat tartalmazták. Megmagyarázhatatlan balszerencse járt a nyomomban, áramkimaradások, amik miatt újra kellett kezdenem a munkát amit előzőleg befejeztem, problémák a számítógéppel, és sok más szokatlan jelenség, mind nagyon negatív természettel. A hozzám közel állókat és a papság tagjait is érintették ezek a dolgok.

Sátán Atyám néhányszor meglátogatott engem a kulcsok kijavításának idején, és elmondta, hogy nagyon elégedett, mivel erre már régóta szükség lett volna. Azt is elmondta, hogy legtöbbünk nem is tudja, milyen erő lakozik ezekben a kulcsokban.

Az Énoki mágia angyalmágia, amivel angyalokat idéznek meg. Az alábbi linkek a téma hátterének további tanulmányozására szolgálnak. Ezeket csak tanulmányozás céljára közlöm, a Sátánizmushoz nincs közük.

-Maxine Dietrich Főpapnő

http://www.sacred-texts.com/eso/enoch/

[Eredetileg 2 link volt az oldal alján, de a másik oldal megszűnt – a ford. megj.]

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Explanation.html

Kategória: Sátánizmus kezdőknek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s