Átkok

Sok újságcikk jelent meg Tutankhamon sírjának 1922-es felfedezéséről, és a számos rejtélyes halálesetről, ami mind több volt mint puszta véletlen. Az ateista tudósok zavarban vannak a realisztikus magyarázatokkal az egyiptomi piramisok építését illetően.

Mikor 1923 februárjában felnyitották Tutankhamon sírját, találtak egy agyagtáblát, rajta egy hieroglifákkal írt figyelmeztetést: aki felbolygatja a sírt, korai, erőszakos halált fog halni. A régészek nem vették komolyan, és az ókori egyiptomi munkásoknak tulajdonították. Hamarosan furcsa és megmagyarázhatatlan események sora kezdődött.

Howard Carter, a kutatás vezetője magával vitte a kanáriját. A sír felnyitásának napján egy kobra felfalta a madarat. Lord Carnarvon, egy gazdag angol gróf, az expedíció pénzügyi támogatója, hamarosan magas lázzal került ágyba, egy rejtélyes „moszkitócsípéssel” az arcán. Negyvenhét nappal a sír felnyitása után, 57 évesen, április 5-én Carnavaron meghalt.

Két nappal később, április 7-én (ismét csak a 7-es szám), megvizsgáltak egy múmiát. A múmia arcán egy foltot találtak, ugyanazon a helyen, ahol Carnarvon moszkitócsípése volt. Carnarvon halálának időpontjában Kairó összes lámpája kialudt, mind egyszerre. Ugyanebben az időpontban, több ezer mérfölddel odébb Angliában, Carnarvon kutyája felállt a hátsó lábaira, vonyított egyet, és holtan esett össze. A személyzetet ez felkavarta, azt mondták, a vonyítás különös, halálüvöltés-szerű volt.

A híres amerikai mágnás, Jay Gould szintén meglátogatta a sírt. Következő reggel magas lázzal ébredt, és az éj leszálltával ő is meghalt. Az amerikai régész, Arthur Mace, aki segédkezett a sír kinyitásában, és ő húzta ki az utolsó követ, ami elzárta az utat a fő kamrához, hamarosan gyengének kezdte érezni magát. Kómába esett, és soha nem gyógyult meg. Arthur Mace ugyanabban a szállodában halt meg mint Lord Carnarvon.

Richard Bethellt, Howard Carter titkárát holtan találták négy hónappal a sír felfedezése után. Halálát szívelégtelenség okozta. Apját, Lord Westburyt annyira megviselte fia halála, hogy kiugrott egy hetedik emeleti ablakból. Többen hallották, ahogy magában beszél: „a fáraók átka” „nem bírom tovább ezt a borzalmat”. A halottaskocsi, ami Westbury holttestét szállította a temetőbe, elütött egy kisfiút, azonnal megölve őt.

A radiológus, Archibald Reid, aki elsőként vágta el a fáslikat a múmián, (a tetem röntgenezéséhez szükséges volt ezek eltávolítása) hamarosan ugyanezt a fáradtságot érezte, és nem sokkal később meghalt. Több más furcsa egybeesés és kapcsolódó haláleset is történt.

Howard Carter, a rendíthetetlen ateista és szkeptikus közel tizenhét évig élt még a sír felnyitása után. Úgy tartják, Carter súlyosan depressziós és paranoiás volt.

A Goetikus/Gótikus Démonok legtöbbje népszerű egyiptomi isten. Sok ember az ősi Egyiptomban, főleg a papság és a fáraók erős spirituális hatalom birtokában volt, és nem nézte volna jó szemmel ha a sírboltjukat feltúrták, kifosztották volna. Sok ereklye és ősi lelet magángyűjteményekbe került, ahol kapzsi tulajdonosaiknak máig balszerencsét hoznak.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/curses.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s