A Teremtés

Ha beletekintünk Sátán Fekete Könyvébe, más néven az Al-Jilwah-ba, a 4. fejezetben a következő állítást olvashatjuk Sátán Atyánktól: „Négy anyag, négy idő és négy sarok megteremtését engedtem meg; mert ezek szükséges dolgok a teremtmények számára.”

Ez a mondat a DNS-molekula leírása! Bárki aki ismeri a DNS összetételét és szerkezetét, tudja hogy a molekula spirál alakú, és KÍGYÓ módjára össze van tekeredve. A DNS-ben kis pálcikák vannak, mint a létra fokai. Ezeket a „létrafokokat” NÉGY összetevő alkotja, amiket bázisoknak hívunk. Ez a négy bázis az adenin, a citozin, a guanin és a timin. (Rövidítve A, C, T és G). Ez a NÉGY nukleotid párokba tud rendeződni, végtelen számú variációban és beállni egy bizonyos irányba.

A DNS AZ ÉLET ALAPJA! A DNS nélkül nem létezne élet. A Kígyó a lélek és a test gyógyításának, és általába véve is a gyógyítás szimbóluma. A gyógyászati caduceus egy pálca, ami köré két kígyó tekeredik. Ezt szinte minden rendelőben láthatjuk, és Sátán kundalini-energiáját szimbolizálja. A Kígyó a tudás és bölcsesség szimbóluma is. A KÍGYÓ MINDIG SÁTÁN JELKÉPE VOLT, ÉS A BÖLCSESSÉGET, TUDÁST, GYÓGYÍTÁST ÉS ÉLETET SZIMBOLIZÁLJA.

Sátán azt is állítja a Fekete Könyvben: „Senki nem élhet ezen a világon tovább mint ahogy én akarom.” Sátán megteremtett minket, és meghatározta emberi életünk hosszát. Mikor megpróbált olyanokká tenni minket mint az Istenek, és halhatatlanságot adni nekünk, a többi Isten megakadályozta ebben.

A hamis földönkívüli “isten” eltorzít, meghamisít és befeketít mindent ami nekünk jó. A keresztények megpróbálták a Kígyót egy horrorisztikus szimbólummá változtatni. Ha a kereszténység nem lett volna, az orvostudománynak már lenne gyógymódja közel minden betegségre és egészségügyi állapotra, beleszámítva az öregedést.

Forrás: http://www.freewebs.com/eridu666/Creation.html

Kategória: A Sátánizmus eredete | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s