A szellemek megsértése

Ezt a prédikációt régen írtam, amikor még új voltam. Azóta sok dolog történt. Ez az írás a szellemek kihasználását veszi célba.

A Démonok többé nincsenek megkötve. Sátán öt elkötelezett papja energiamunkát végzett minden egyes Démonnal, összekötve lelküket az övékkel egy négy hónapos időszakra. Rájöttünk hogy a Goetikus Démonok nem szörnyek, hanem fontos és népszerű Istenek, sokuk ősi egyiptomi Isten. Bárki aki elég bolond ahhoz hogy egy Démont a népszerű grimoárok sértő módszereit alkalmazva idézzen meg, elég rossz ébredés elé néz.

Annyi szó szerinti szemetet lehet találni a könyvesboltok polcain az okkult témákról és mágikus gyakorlatokról. Sok úgynevezett ezoterikus társaság nem más mint keresztények egy csoportja, mivel közvetlenül Jehova angyalaival dolgoznak, őket dicsérik, keresztény és héber szimbólumokat használnak, és sértő módon közelednek a szellemekhez.

Elolvastam az egyik ilyen könyvet, ami a goetikus evokációról szólt.* A „Démon hívásának” előkészületeként a szerző – aki nem más mint egy pofátlan mágus – halálos komolysággal írja le az értelmetlen napi rituálékat és imákat „YHVH”-hoz, speciális diétákat, szexuális tartózkodást, rituális fürdést és füstölést. Ráadásul ez a bolond ember retteg a Démontól akit annyira meg akar gyalázni.

A gyalázó ismételt és kimerítő próbálkozásai után a Démon végül megjelent pár hónappal később, morogva, üvöltve, halálra ijesztve a gyalázót és partnerét. „Bolondok!” – üvöltötte a Démon. A szerző annyira buta és spirituálisan tudatlan, hogy azt sem képes meglátni, a Démon csak játszik vele. A spirituálisan sértő szerző és partnere csak reszketett a 9-láb széles körben.

A könyv ezután leírja az ismételt próbálkozásokat, amiben kényszerítést, fenyegetést és hasonlókat alkalmazott a szerző, és sikerült néhány látogatást elérnie, majd összeszedte bátorságát és pénzügyi biztonságot követelt a Démontól. A Démon azt válaszolta: „nem képes átmenni”, és „nincs hatalma a gazdaságon ezen a napon, ebben a korban”. A szerző csupán hazugságokat, kétértelmű beszédet és elpazarolt energiát szerzett a tapasztalataival. A szerző elmondta, az élmény „mindent kivett belőle”, megöregítve őt fizikailag, mentálisan és spirituálisan. Megkapta amit megérdemelt! Ezek a bolondok nem gondolnak bele, hogy a halálban nincs védelmező 9-láb széles kör, és mikor a lelkük végleg elhagyja a testüket, a Démonok akikből ellenséget csináltak, várni fognak rájuk. Az emberi lélek energiája semmi egy Démon energiájához képest. Tudom, mivel Démonokat és halott emberek lelkeit is invokáltam már.

Ha tiszta szívvel (teljesen becsületesen) közeledünk Sátánhoz, ő tudással és spirituális bölcsességgel ajándékoz meg minket, amit nagyon kevesen képesek megszerezni. Démonok jelennek meg az oltáromon, beszélnek hozzám, és nagyon gyakran adnak tanácsot vagy támogatást. Egyszerűen csak odajönnek hozzám. Még csak kérnem sem kell, ÉS AKKOR A PÉNZT MÉG NEM IS EMLÍTETTEM! Nem is tudom hányszor találtam pénzt. Sosem kellett nélkülöznöm. Nagyon kellemes számomra az a tudat, hogy vannak szellem barátaim akik vigyáznak rám. Boldog leszek hogy találkozhatok velük mikor eljön a halál. Mindig tisztelettel bánok a Démonokkal, és mindig próbálok adni valamit cserébe, hálám jeléül.

Sátán Atyámmal való kapcsolatomból megtanultam, hogy számára az egyik legfontosabb dolog a becsület. Sátán gyűlöli a hamis, képmutató, hazug, puhány embereket akiknek a szava semmit sem ér. Sátánnak nagyon sokat jelent az elkötelezettség, és mindenekfelett a becsületesség. Ha ígéretet teszel Sátán Atyának, ő szavadon fog, és az ő részét is teljesíti az egyességből.

Meglepődtem, hogy olyan Démoni barátaim is vannak, akikkel azelőtt sosem találkoztam, sosem idéztem meg, és mégis felajánlották a segítségüket mikor problémáim voltak. Andras, aki arról hírhedt hogy megöli az őt megidézni próbáló embereket, megjelent nekem, és felajánlotta a segítségét. Azért volt olyan feldúlt, mert őt és más Démonokat hihetetlen tiszteletlenséggel kezeltek évszázadokon keresztül az idióták, mint például a fent említett könyv szerzője.

A Démonokon kívül, akiket borzasztóan megsértettek (durvábban mint a fent említett módszerekkel), és évszázadokig voltak kitéve ennek a borzalomnak; azok akik őket kihasználták, tevékenységüket kiterjesztették más asztrális lényekre is, például az elementálokra és koboldokra. Az ilyen mágusokat mindenhol gyűlölik, és a halálban fizetni fognak ezért, sőt a következő életükben is.

A Sátánizmus az egyetlen út az igazi spiritualitáshoz. Végezetül szeretném hozzátenni, hogy kevés, vagy semmi szükség nincs eszközökre, KIVÉVE természetesen az olyan eszközöket amiket a tisztelet kimutatására használunk, például a füstölő amivel megédesítjük a levegőt, a gyertyák, az oltár, és hasonló dolgok. Én mindig megfürdök a rituálék előtt Sátán Atyám iránti tiszteletből, és mindig tiszta talárt veszek fel.

A Démonoknak nincs szüksége “elbocsájtási engedélyre”. Ez ugyanolyan sértő mint a 9 láb széles kör. Mi Sátánisták vagyunk és a Démonok a barátaink.

– Maxine Dietrich Főpapnő

*Goetikus Evokáció: A Mágusok Kézikönyve, Második rész. Írta Steve Savedow, második kiadás, 1999. A szerző arról az élményéről írt, amikor Bim-et próbálta megidézni. Sok Sátánista találkozott Bimmel. Ő barátságos és segítőkész ha tisztelettel közeledünk felé, és Sátánon keresztül idézzük meg. Az a szomorú, hogy ezek a Démonok barátságos lények, és mégis évszázadok óta kihasználják őket. Emögött azok az idegen angyalok és hasonló földönkívüli entitások állnak, akik a kitalált Jehova nevű entitást személyesítik meg, és akik a jobbsodrású mágusokon keresztül dolgoznak.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/IDIOCY.html

Kategória: Démonok, Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s