A keresztény elmeprogramozás

Az egyik technika amit a keresztények évszázadok óta használnak, az elmeprogramozás. Akik keresztény miséken vesznek részt, kiteszik magukat ennek a programozásnak. Ugyanis a misén ülve természetesen elunja magát az ember, és álmodozni kezd, néha majdnem el is alszik. Ez az állapot, a félálom az, amikor az ember tudatalattija a legbefogadóbb, ilyenkor a legkönnyebb programozni. Ez kisgyerekeknél és csecsemőknél még rosszabb, mivel az ő elméjük sokkal nyitottabb, és sokkal befogadóbb.

A gyarmatosítás idejében a templomi istentiszteletek egész naposak voltak. A teremszolga egy hosszú acélbottal járkált a templomban, aminek a végén egy golyó volt, és rákoppintott vele azoknak a fejére, akik majdnem elaludtak. Az istentiszteleteken való részvétel kötelező volt, és ha nem engedelmeskedett, arra pénzbüntetést szabtak ki, vagy megszégyenítették a közösség előtt, például kalodába zárták. Ez az egész egy összeesküvés. A keresztény misék és istentiszteletek szándékosan unalmasak, hogy a résztvevőkben egy passzív, befogadó elmeállapotot hozzanak létre, s így programozhassák őket, anélkül hogy azok tudnának róla. Akik a keresztény programot irányítják, mindent tudnak az elméről, és hogy hogyan lehet az embereket programozni.

Ők csupán egy csapat velejéig romlott bűnöző. Szabadon használják ezt a technikát, létrehozva egy rabszolga-állapotot. Ez a kereszténység célja. A keresztények, akik sápadt műmosolyukkal mászkálnak, mintha transzban lennének, azok, akik folyamatosan kiteszik magukat ennek a programozásnak. A sorozatos részvétel a templomi miséken robotokká változtatja őket. Ez az oka annak, hogy akik próbálnak elszakadni a kereszténységtől, zavarodottságot, néha még félelmet is éreznek. Az emberek nincsenek tudatában annak, hogy valójában hipnotizálják őket. Az igazság tanulmányozása végül törli ezt a programot az ember elméjéből. A félelem, a kétségek, és a zavarodottság végül helyet ad az ésszerűségnek.

-HPS Maxine Dietrich

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/mindcontrol.html

Kategória: Ellenséges programok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s