666

Egy új korszakba lépünk, a Vízöntő Korszakába. A Vízöntő az állatöv 11. jele. Ez „Sátán Korszaka”. Itt van néhány jelzés:

1999 megfordítva 1666 (egy-666). 666×3=1998 (+1=1999).

2000, a numerológiában a 2-es szám; 11 (1+1=2). A 2 és a 11 Lucifer fő számai.

2000 a Sárkány Éve volt (a Sárkány Sátán egyik szimbóluma), ami a 21. század kezdetét jelölte.

666 – 6x6x6=216. Megközelítőleg 2160 évbe telik, amíg a tavaszpont az egyik csillagképtől a másikig elér. A Vízöntő, az ember jele (vízhordó) az eljövendő új korszakot jelképezi. Éát/Enkit, vagyis Sátánt a Vízöntő jelképezi.

Az istenek nagy hangsúlyt fektettek a bolygók, csillagok mozgására, és a csillagképekre is. Jeleket hagytak a kövekben: az egyiptomi Szfinx, amit az Oroszlán Korszakában készítettek (10500 éve), a szkarabeusz, ami a Rák Korszakának ősi egyiptomi jele, a kosfejű szfinxek Karnak templománál (Kos Korszaka), és az Ikrek monolitikus szobrai. Egyiptom és a Közel-Kelet területén számos helyen megtalálhatók ilyen jelzések.

1962-ben érdekes bolygóegyüttállás volt: a Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter és Szaturnusz mind a Vízöntő jegyében állt, és bevezette a komputerkorszakot, ami 28 évvel később kezdődött. A technológia váratlan gyorsasággal fejlődött az elmúlt évszázadban.

Az ateista Dr. Madalyn Murray O’Hair sikeresen eltávolította a keresztény bibliát és a kötelező imát az iskolákból 1963-ban.

Anton LaVey megalapította az első, nem titkos Sátánista szervezetet, a Sátán Egyházát, 1966 április 30-án, Beltane éjjelén.

A ’60-as évek vége felé a katolikus egyház, vagyis az eredeti keresztény egyház, a kereszténység hátgerince elkezdett összeomlani. A katolikus apácák és papok fokozatosan elhagyták a miseruha viselését. Ma, a formális miseruha viselése a katolikus körökben, nagyon ritka, főleg az USA-ban. A katolikus papság létszáma annyira lecsökkent, hogy nem hivatásos emberek veszik át a katolikus papok és apácák feladatait. A megmaradt, korosodó papokat pedig gyermekek szexuális kihasználásáért, és más gusztustalan bűntettekért ítélik el. Ennek eredményeként a botrányok és jogi támadások megtörik a katolikus egyházat. A protestánsok is kivették a részüket az emberiség elleni bűnökből. Manapság az információ és a kommunikáció korát éljük, ami lehetőséget kínál a keresztény szekták és a katolikus egyház tetteinek felfedésére.

Az 1970-es évek bandája, a Black Sabbath, kikövezte a heavy metal, és a death/black metal útját. A metál színtér nyíltan gyalázza a keresztény „istent”, és a Sátánista dalszövegek is nagyon népszerűek, főleg a fiatalok körében. Nézz körül – Sátáni filmek, zenék, könyvek, szerepjátékok, videojátékok, az internet a több ezer Sátánista weboldallal, Sátánista pólók, Baphometes ékszerek, és még sok más. Sátán népszerűsége egyre nő. A fiatalság már az övé.

A ’90-es években több ezer keresztény templomot égettek fel világszerte. A keresztény egyházak gyorsan veszítik el hihetőségüket és hírnevüket, és ezért sok ember elveszettnek érzi magát, és válaszokat keres. A keresztény vallást gyilkosságokra, hazugságokra, igazságtalanságra és emberiség elleni bűnökre építették, viszont most szembe kell nézzenek a következményekkel. A tudás elérhető, és a jobbsodrású vallások ígéretei és hazugságai többé nem olyan hatásosak mint egykoron.

Az Al-Jilwah-ban Sátán azt állítja, hogy a tudatlanok, „Ádám fiai jelenleg nem tudják az eljövendő dolgok állását. Ennek okáért sok hibát vétenek.” A Halak Korszakának végén járunk. Meg van írva, hogy a végén az igazság ki fog derülni, és sokan az utolsó percben akarnak majd csatlakozni, de már túl késő lesz.

Yaweh/Jehova, a VALÓDI „Hazugságok Atyja” nem játszik kicsiben, mivel évszázadok óta markában tartja a zsidó/keresztény/muzulmán vallást. A bibliaimádók kemény ébredés előtt állnak.

Forrás: http://www.freewebs.com/eridu666/666.html

Kategória: Spirituális Sátánizmus | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s