A felelősség áthárítása

Sokan ismerik Andrea Yates történetét. Ő az a nő, aki meggyilkolta öt gyermekét. A híradók tele voltak a nő állításával, miszerint “megszállta őt az Ördög”. Sőt, odáig merészkedett, hogy azt állította: a 666-os szám van a fejbőrére írva, a haja alatt (nyilván megnézett egy vagy több részt az “Ómen”-sorozatból). Ezenkívül számos médiabeszámolóban megemlítették, hogy a család szoros kapcsolatot ápolt több fundamentalista kereszténnyel.

Amit a legtöbb ember nem képes észrevenni, az az, hogy ha ebbe az őrületbe mélyen belenézünk, a gyökerénél ISMÉT csak a kereszténységre bukkanunk. A keresztény tanítások tele vannak ilyen fajta nevetséges szeméttel, mint a “démoni megszállás” és hasonlók! Ez ismét csak HAZUGSÁG. HAZUDNAK az embereknek, hogy távol tartsák az embereket Sátántól és a Démonjaitól; az egyetlenektől, akik segíteni akarnak az emberiségnek. A valódi oka annak hogy ezek az emberek ilyen hisztérikussá válnak, a tudás és az erő hiánya. A kereszténység lenyúzta az emberiségről a pszichikus tudásukat és képességeiket. Ez a vallás soha nem is szolgált más célt. Az elmegyógyintézetek tele vannak keresztény emberekkel, akik azt hiszik, megszállták őket a Démonok. Az elmezavar elég gyakori a fundamentalista keresztényeknél. A keresztény családban felnevelkedett gyerekekbe gyakran belesulykolják a félelmet. A félelmet az örök kárhozattól, a gonosztól, a kínoktól, beléjük sulykolják önmaguk okolását, az önlebecsülést, rémtörténetekkel riogatják őket már kiskoruktól kezdve, ezzel élethosszig tartó gátlásokat teremtve bennük, ami gyakran elmebetegséghez vezet.

Leginkább a kereszténységet kellene okolni az elmebeteg tanításokból származó bűncselekmények miatt. A kereszténység teszi ki az embereket ennek az őrületnek mentálisan, pszichikusan, pszichológiailag és spirituálisan is. A nevelés és ez a hamis vallás nem fér össze egymással, mivel a kereszténység egész alapja hazugságokra épül. A keresztényt figyelmeztetik, hogy soha ne kérdezzen, mert ez a “hitetlenséget” mutatja, és ez “bűn”. Azt tanítják nekik, hogy ne gondolkodjanak, csak “legyen hitük”. Azt tanítják nekik, hogy ítéljék el magukat bármilyen fizikai kifejezésükért, nyomják el a szexualitásukat, és szenvedjenek a “bűneikért”. Pszichológiailag a félelem egy állandóan jelen lévő tényező. Az alacsony önbecsülés, az önbizalomhiány és minden ilyen kellemetlen dolog ami ezekkel az öngyilkos tanításokkal együtt felbukkan, az őrület torka felé vonszolja az illetőt. A keresztények spirituálisan gyengék. Legtöbbjük sosem tapasztalta meg, és sosem fogja megérteni az igaz spiritualitást.

A fentiek kombinációjából egy járkáló időzített bombát kapunk. Mondd egy kutyának, hogy ne emelje fel a lábát, mikor vizel, vagy ahogy a keresztények tennék, büntesd meg; mondd egy tigrisnek hogy ne egyen húst, egy kacsának hogy ne ússzon a vízben, vagy egy boa constrictornak hogy ne roppantsa össze az áldozatát – ez felhúzná a függönyt a pszichózis színpadán. Az emberiség évszázadokon keresztül ezek alatt az idegen, életellenes szabályok alatt élt. Azt tanították az embereknek, hogy gyűlölje önmagát és szégyenkezzen azért mert ember, mert él.

Ezek a vallások teszik ki az embert mindennek, és veszik rá őket hogy tegyék amit tesznek, aztán gyáva módon Sátánt okolják, ahelyett, hogy felelősséget vállalnának a saját cselekedeteikért. Sátánnak semmi köze hozzájuk vagy a cselekedeteikhez. Ők a saját beteg vallásuk termékei. Ki ültette a fejükbe ezeket a beteg tanításokat? Ki tömte tele ezekkel a természetellenes idegen szabályokkal az életüket hogy eszerint éljenek? Sátánnak semmi köze nincs ezekhez az elfajzott tanításokhoz és törvényekhez, de mikor olyasvalaki szólal meg akit egész életében ezzel az elmebajjal fertőztek, megint csak Sátánra lesz kenve minden. NÉZZÉTEK MEG A FORRÁST!

A felelősség áthárítása szembetűnően jelen van Goethe “Faust” című történetében. Faust eladja lelkét Mefisztofelésznek. Ha közelről megnézzük, Mefisztó semmi rosszat nem tett. A történetben a keresztény egyház büntetett és ítélt el mindenkit, amiért emberek akartak lenni. Az idegen keresztény “Isten” és a vallása intenzív gyűlöletet hullajt az emberiségre és minden emberi dologra. A történet végén természetesen Sátánt okolják. Ez annyira jellemző…

Sátán Atyánk az egyetlen aki megérti az emberiséget és olyannak fogad el minket, amilyenek vagyunk. Nem próbál valami olyanná változtatni minket amik nem vagyunk. Azok akik az idegen ellenség keresztény tanításait követik, és elítéli önmagukat amiért emberek, veszélyt jelentenek önmagukra és a társadalomra nézve, ahogy azt a történelem és a fent említett mű is tökéletesen illusztrálja.

Csak mikor ezek a beteg, idegen vallások teljesen elpusztulnak, csupán akkor lesz képes az emberiség előrelépni.

-HPS Maxine Dietrich

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/BLAME.html

Kategória: Ellenséges programok, Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s