Standard rituálé

Kérlek olvasd el az egész bejegyzést, mivel az alján magyarázatok vannak. Sátán/Lucifer az átlagembert jelképezi. A keresztény egyházak fényűzésével, pompájával ellentétben Sátán nem várja el, hogy drága rituális kellékeink és egyéb dolgaink legyenek. Ha rituális kellékeid száma összesen egy, és az te magad vagy, Sátán úgy is elfogad. Ő megérti. Sátán, aki Igaz, Teremtő Istenünk, mindent megadott nekünk, aminek meg kell bennünk lennie. Sátán az önállóságot és a fejlődést szimbolizálja. Meg kell tanulnunk kézbe venni a sorsunkat ahelyett, hogy alávetjük magunkat valami rajtunk kívül álló dolognak. Sátán megadja nekünk azt a tudást, amivel elérhetjük belső erőinket.

  • Fürödj meg szertartás előtt. Ez tiszteletet mutat.

  • Gyújtsd meg a füstölőt, és hagyd égni 10-15 percig, hogy megtöltse a szobát.

  • Írd rá az imákat, köszönetnyilvánításokat, kéréseket egy üres papírra.

  • Gyújtsd meg a gyertyákat. Ha gyertyatartót használsz, legyen ezüstből.

  • Töltsd meg a kelyhedet borral vagy valami más itallal. A kehely is ezüst legyen.

  • Öltözz fel a rituáléhoz. Ha nincs rituális köpenyed, öltözz feketébe ha lehet. A ruháid legyenek tiszták.

A RITUÁLÉ

Csengess a csengővel, és kezdj el forogni óra ellenében. Invokáld a Pokol Négy Trónörökösét. Ehhez használhatod az athamédat [ha van] VAGY a bal mutatóujjadat. Vizualizálj egy acélkék fényfolyamot ahogy beáramlik a mutatóujjad hegyén, és megtölti az egész lényedet. Minden fordulatnál a fény egyre intenzívebb lesz, feltölti az egész lényedet. Kezdd Sátánnal/Luciferrel, kelet felé fordulva, aztán északra Beelzebubbal, nyugatra Astaroth-al, és délre Azazellel, miközben minden fordulatnál tovább töltöd magad a kék energiával.

  • „Sátán keletre”

  • „Beelzebub északra”

  • „Astaroth nyugatra”

  • „Azazel délre”

Ezután mondd el a Sátánhoz szóló Invokációt.

INVOKÁCIÓ SÁTÁNHOZ:

„In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.

Sátán Nevében, ki a Föld Ura, Igaz Isten, Hatalmas és Kimondhatatlan, ki az embert teremtette az ő képére és hasonlatosságára, hívom a Sötétség Erőit, hogy pokoli hatalmukkal megajándékozzanak. Nyissátok ki a Pokol Kapuit hogy előjöjjetek, és testvéretekként köszöntsetek.


Szabadíts meg, Ó, Hatalmas Sátán minden múltbéli hibámtól és tévhitemtől, tölts meg igazsággal, bölcsességgel és értelemmel, tarts meg erősen hitemben és szolgálatomban, hogy mindig Veled legyek, Tisztelet, Becsület és Dicsőség legyen részed örökkön örökké!”

Igyál egy kortyot a kehelyből. Ez a rituálé csúcspontja, most olvasd fel az imádat Sátán Atyának. Miután ezzel végeztél, gyújtsd meg a gyertyalánggal a papírt, és helyezd az ezüsttálba, hogy elégjen. Most jött el az ideje a meditációnak, a koncentrálásnak.

A meditáció után beszélhetsz Sátán Atyával négyszemközt. Ezután még több imát* is elmondhatsz [információ a Sátáni imákról lentebb]. Akár Énokiul is imádkozhatsz, az Énoki Kulcsokat használva, vagy megírhatod saját imádat is.

Mind egyéniségek vagyunk, így különbözőképpen csináljuk a rituálékat, különbözőképpen imádjuk Sátánt. A kezdetekkor a Démonok javasolták nekem hogy térdeljek le, és egy közeli barátomnak is ugyanilyen élménye volt. Tehát térdelj le, tiszteletből. Bár ez közted és Sátán Atya között dől el. A rituálét egy ÉLJEN SÁTÁN!-nal zárd. Fordulj egyet óra szerint és csengess a csengővel.

*A keresztény egyház pénzügyi és politikai befolyása miatt nagyon kevés helyen lehet fekete gyertyát kapni. Akik nem tudnak fekete gyertyát szerezni, használjanak kéket (acélkéket), mivel ez Lucifer egyik színe. A Démonok is általában kék aurával jelennek meg. Néhányunk, aki már látta a Pokolt, egyetért abban, hogy kék aurája van. Tehát HASZNÁLJ KÉKET.

Fekete mágiához használj vöröset (harag) vagy sötétkéket. A sötétbarna is jól működik. Ez is csak egy próbálkozás volt a kereszténység részéről, hogy meggátoljon minket a vallásunk gyakorlásában, és ez főleg a fiatalok felé irányult. Sátán megérti ezt, és elfogadja az alternatívákat.

Azok a gyerekek és tinédzserek, akik nem tudnak beszerezni semmilyen rituális kelléket, elvégezhetik a rituálét az asztrális templomukban.

*A Sátánizmusban az ima teljesen más mint aminek a társadalom hiszi. A Sátáni “Ima”:

1. Telepatikus kommunikáció Sátánnal/a Démonokkal.

2. A Sátáni Imák másik fajtája a mantrák, Énoki nyelv, Rúnák vagy más, hatalommal bíró szavak vibrálása. A vibráció lényeges eleme a mágikus tevékenységeknek, lelkünk megerősítésének, és spirituális fejlődésünknek.

A csengő használata a Sátáni rituálékban az előbb tárgyalt vibráció jelképe. Mikor ismétlődően vibrálunk bizonyos szavakat, és közben koncentrálunk, irányítjuk az energiát, az asztrál-síkon fodrozódásokat hoz létre, és manifesztálja az akaratunkat az anyagi világban.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Ritual.html

Kategória: Rituálék | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s