Keresztény pszichikus támadás

Mikor a (z erős elmével rendelkező) keresztények egyedül vagy csoportosan imádkoznak, problémákat okozhatnak (például rémálmokat, zavarodottságot) azoknak, akikre rá akarják kényszeríteni a vallásukat. Ez nem más, mint egy pszichikus támadás, ami nem tart sokáig. Akiknek erős a hitük Sátánban, immúnisak a támadásra, ennek ellenére még mindig érzékelni tudjuk, mivel pszichikusan érzékenyek vagyunk.

A keresztények mindig a megfélemlítés valamely fajtáját alkalmazzák. Nekik is van gondolati energiájuk mint mindenki másnak. Néhány ilyen bolond kiválaszt egy nem-keresztényt, és keményen kínozni kezdi csoportos imádsággal, hónapokon keresztül.

Kaptam egy személyes e-mailt valakitől, aki azt írta, hogy rémálmaik vannak és keresztény gondolataik. Ezért is írom ezt. Azazel úgy informált, hogy egy keresztény csoport fellépett ezellen az e-group ellen. Nyilvánvalóan fenyegetést jelentünk a számukra. Ez mindig több motivációt ad nekem.

Sokan áldozatai lehetünk a keresztény imáknak. Ha bármikor zavarodottnak érzed magad, csak imádkozz Sátán Atyánkhoz. A keresztények tudják hogy nem írhatnak az e-groupokba, de ahogy más Sátánista csoportok után, miutánunk is kémkednek. Basszák meg! A végén mi fogunk győzni. Sátán Atyánk meg fogja büntetni őket.

Pszichikusan érzékeny vagyok, és mindig megérzem a keresztényeket. Idővel, mikor az egyén hite igazán erős lesz Sátánban, és a tudása is fejlődik, a támadásoknak többé nem lesz hatása. A tudás legyőzi a keresztény hazugságokat. A tudás az, amiről a mindennapokban meggyőződsz – ez nem követel magyarázatot vagy értelmezést, hanem önmagában is megállja a helyét. Ugyanez a helyzet azzal a ténnyel, hogy a bolygók a Nap körül keringenek, és a Föld gömbölyű. Ha már egyszer ezt tudod, semmilyen hazugság vagy lelki támadás nem tud meggyőzni arról, hogy a világegyetem forog a lapos Föld körül. Tudod az igazságot. Továbbá megkérheted az Őrződémonodat, hogy segítsen megbüntetni azokat az álságos idiótákat.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/XtianPsychicAttack.html

Kategória: Ellenséges programok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s