Gondolkodj!

Idézet az „Átverések” című könyvből (1940):

Egy ötvencentes méretű pénzérmét körbeadtak egy 48 fős, 14-17 éves fiúkból álló osztályban. Azt a feladatot kapták, hogy vizsgálják meg alaposan. Az óra végén a tanár egyenként megkérte a fiúkat, hogy rajzolják le az érmét, megjelölve rajta a lyuk helyét. Habár lyuk egyáltalán nem volt rajta, négy fő kivételével mindenki feltüntette a rajzon a lyukat, sőt, néhányan kettőt is rajzoltak. A négy srácból csak egy, az osztály rosszfiúja – aki nem szokott hozzá ahhoz hogy engedelmeskedjen – volt szilárdan meggyőződve arról, hogy az érmén nem volt lyuk.”

Az engedetlen, nem alkalmazkodó emberekre mindig olyan jelzőket aggatnak, mint: rossz, problémás, gonosz, és így tovább. Kik aggatják ezeket rájuk? Azok, akikbe belesulykolták, hogy ne gondolkozzanak, ne legyenek saját gondolataik. Az ilyen emberek gyakran a haláluk (vagy rosszabb) felé tartanak az engedelmességük miatt.

Sátán és a Démonok évszázadok óta próbálnak eljutni az emberiséghez. Engedetlenség, fordított keresztek, minden fordítva van. Mi azzal mentjük meg a saját lelkünket, hogy vannak saját gondolataink. Spirituálisan MINDEN fordítva van.

Az ellenség hazugságokkal tanít. Hogy átverhessék az embereket, elbátortalanítják őket attól hogy kérdezzenek és hogy gondolkodjanak. Az alkalmazkodás nagyon fontos a birkatartáshoz. Ezek az emberek bolondok. Saját „istenük” hazugságai vakítja el őket.

Néhány embert felébreszt egy személyes tragédia, és sokan az ateisták lesznek. A keresztények azt szajkózzák hogy: rabszolgaság, önbizalomhiány, halál, öngyilkosság, zavarodottság, „a hazugságok hercege”… Nem képesek észrevenni, hogy ez a saját „istenük”. A saját istenük a legnagyobb gonosz. Minden fordítva van.

A Sátánista jelképek nem csak az elemeket szimbolizálják, de üzenetük nagyon fontos tartalommal bír azok számára, akik hajlandók meghallgatni. Mindig legyenek saját gondolataitok!

AVE SATANAS!

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Think.html

 

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s