Boszorkányság

A Sátánizmus az elme vallása. A Sátánisták közel 100%-a – régen és ma is – gyakorolta és komolyan érdeklődött a boszorkányság, mágia, és okkult tanok iránt. A boszorkányság és a Sátánizmus mindig is egymás szinonimái voltak. A „boszorkány” jelentése: „bölcs”. Az üldözések miatt a legtöbb varázsló és az elme erejét/mágiát használók titokban dolgoztak.

Az Istenek mind földönkívüliek. Közel minden hiteles beszámolóban, amiben emberek közvetelen kapcsolatba kerültek az idegenekkel, az idegenek fejlett elme-erejükről tettek tanúbizonyságot. Telepatikusan kommunikáltak az emberekkel, olyanokkal is, akiknek nem volt ezen a téren semmilyen tudásuk, tapasztalatuk. Levitáció, telekinézis, gyógyítás, emlékezettörlés, és más képességek, amiket az emberi faj különlegesnek, természetfelettinek gondol, ezen lények számára teljesen hétköznapi dolog.

A boszorkányság nem más mint az emberi lények kísérlete arra, hogy a pszichikus képességeket kifejlesszék. Évszázadokon keresztül a keresztény egyházak mindent megtettek hogy elijesszék az embereket ettől a hatalomtól, amihez az univerzum más lényeinek teljes hozzáférésük van. Az emberiséget szándékosan, veszélyes mértékben visszatartja a kereszténység. Ez nemcsak egy teljesen védtelen pozícióba helyez minket, hanem a hatalommal bírók kezébe adja a lelkünket.

Az ellenséges földönkívüliek, akik jóval többen vannak mint a barátságosak, kihasználandó vadállatokként tekint az emberiségre. Az a céljuk, hogy saját érdekükben használják fel a lelkünk energiáját, miután meghaltunk. Egyetlen módon érhetik ezt el: úgy, ha az emberiség spirituálisan gyenge. Ez az egyik ok, amiért erősen javaslom, hogy végezd el az elkötelező rituálét. Mikor elkötelezzük magunkat Sátánnak, ő megvéd minket spirituális fejlődésünk során. Sokan, akik egymaguk vágnak neki a mágiának és a lelkük fejlesztésének, katasztrófával találkoznak. Ez nem Sátántól származik, hanem az ellenségtől, aki félelmet és negatív tapasztalatokat alkalmaz azért, hogy elijessze, elbátortalanítsa az embereket az igazi hatalom megszerzésétől. Akik elérnek egy bizonyos szintet, kiemelkedőek lesznek az asztrál-síkon. Számos Yahoo-csoport van, ahol tudatlan emberek beszélgetnek a kundaliniről és más pszichikus dologról, és negatív élményeik száma egyre csak nő.

Több ilyen csoportba is beléptem, és sok olyan üzenetet olvastam, amikben az asztrális entitásokkal való negatív tapasztalatokról volt szó. Ezeket az embereket megtámadták, és a támadások okára nem volt magyarázat(uk). Egy nő hosszabb időre kihullott az összes haja, miután elvégzett egy varázslatot. A „Kilenc kapu” című filmben szereplő sorral szeretném ezt illusztrálni: „Ha túl messzire mégy, fentről is veszély záporozhat rád”. Ez igaz a valóságra is.

Sok úgynevezett „kísértet” valójában földön kívüli lény, például a küklopszok, tündérek, törpék, és mások. A tündérek, törpék, és hasonlók elementális lények, amiknek csak egy vagy két elem tartozik a lelkükhöz, míg az embereknek négy: föld, tűz, víz, levegő. Ezek a lények mesterei az asztrális kivetülésnek és más képességeknek, ami sokat megmagyaráz a „hallucinációkból”, amiket olyan emberek éltek át, akik elég nyitottak ahhoz hogy „lássák” őket.

A be-nem illeszkedés a Sátánizmus egyik fő része. Akik alkalmazkodnak, azok birkák, és soha nem lesz erejük a gondolkodáshoz, és ahhoz, hogy meglássák az igazságot, illetve magasabb szintre emelkedjenek. Ha valaki meg akarja erősíteni önmagát, nem tud alkalmazkodni. Az egyénnek teljesen ismernie kell önmagát, hogy fejlődjön, hatásosan gyakorolja a mágiát, és ne kövesse a nyájat.

Minden probléma megoldható a tudás megfelelő fajtájával. A tudás a félelmet is megszünteti, és a hatalom kulcsa is egyben.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Witchcraft.html

Kategória: Sátán prédikációi, Sátáni Boszorkányság | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s