Az inga használata

Ingás gyakorlás

Minden dolog gyakorlást, türelmet, és pszichikus rendíthetetlenséget kíván. A legtöbben, akik profik az inga használatában, évek óta gyakorolják. Ha valaki gyakorlott, az inga gyakorlatilag mindent fel tud fedni.

Azoknak, akik profi módon akarják használni az ingát, azt javaslom, először kérdezzenek sok, nem fontos kérdést a nap elején, méghozzá olyan kérdéseket, amik a nap elkövetkezendő eseményeire vonatkoznak. Például: Fog ma esni az eső? Kapok ma pénzt? Hamar haza tudok ma menni? Egyszerűeket kérdezz, jelentéktelen dolgokról, mivel az óhajok és érzelmek erősen befolyásolják a kapott válaszokat, és ez a pont az, amikor helytelen válaszokat fogunk kapni. Írd fel a kérdéseket a fekete könyvedbe/árnyak könyvébe/naplóba. A nap végén menj végig minden kérdésen, és jegyezd fel, hogy az inga helyes vagy helytelen választ adott-e rájuk. Az ingát elveszett tárgyak megtalálására is használhatod. Mindig jegyezd fel hogy helyes választ adott-e.

Több hónap gyakorlás után észre fogod venni a helyes válaszok számának növekedését. Ha még tovább akarsz fejlődni, próbálj egy térképet használva kérdeznie az ingát.

Mikor feljegyzel valamit a fekete könyvedbe, sokat segít ha felírod az időpontot, a holdfázist, az időjárást és más jelenségeket. Hölgyek írják fel, éppen hol tartanak a menstruációs ciklusukban. Úgy találtam, ez sokkal jobban befolyásolja a nőket, mint a holdfázis. Fontos, hogy legyünk minél ellazultabbak mikor ingázunk, hogy az agyunk jobb fele domináljon, és így tudjon működni az ingán keresztül.

Az inga

Néha szükségünk van egyszerű válaszokra. Az inga általában helyes válaszokat ad, könnyű használni, és nem kerül sok időbe.

Először is szerezz egy kicsi kristályt, függőt, gyűrűt, vagy más kis súlyú tárgyat, és erősítsd egy nyaklánchoz, zsinórhoz, szalaghoz, vagy más kötélszerű tárgyhoz. Ezt csak jóslási célra használd, semmi másra ne! Fogd az ujjbegyeid közé a zsinórt, és lógasd le a súllyal ellátott végét. Aki nem gyakorlott az ingázásban, menjen le transzállapotba, és úgy használja. Most kérdezz tőle kérdéseket, amikre te is tudod a választ, például hogy milyen nap van. Először igen-nem kérdéseket kérdezz. Nézd meg mit csinál az inga, és próbálj ráérezni.

Tapasztalatom szerint ha jobbra-balra mozog az nemet jelent, az előre-hátra mozgás pedig igent. Ha körbe mozog, a válasz bizonytalan. Minél szélesebben mozog az inga, a válasz annál biztosabb. Az ingától hány? mennyi? -típusú kérdéseket is lehet kérdezni. Ekkor leng, megáll, újra leng, és ezt folytatja, amíg teljesen meg nem áll.

Elveszett tárgyak kereséséhez vidd az ingát körbe a területen, és kérdezd meg, hogy közel vagy-e a tárgyhoz. A szellemek is tudnak az ingán keresztül kommunikálni. Koncentrálhatunk a szellem vagy Démon nevére akivel kapcsolatba szeretnénk lépni. Az inga egy nagyszerű módja a Démonokkal való kommunikációnak. Ha Démonokkal foglalkozunk, az ingát a pecsét fölé helyezhetjük, és így kérdezhetünk.

AZ INGA FELHASZNÁLÁSI MÓDJAI:

Az ingák nagyszerűek a szellemvilággal való kapcsolattartásra, más jövendölések ellenőrzésére és sok más dologra.

ELVESZETT DOLGOK MEGTALÁLÁSA:
Szobában – tartsd az ingát és kérdezd meg merre van a tárgy. Az inga az elveszett tárgy irányába fog kilengeni.

Házban – kérdezd meg szobánként (pl. a konyhában van?), amíg meg nem találod a szobát. Aztán menj a szobába, és keresd meg.

Térképen – először kérdezd meg, az elveszett személy a térkép által ábrázolt területen van-e. (Eltűnt személyekhez hasznos lehet egy fénykép róluk, vagy egy tárgy amit megfogtak vagy viseltek.) Használd a megszokott módon, a másik kezedben pedig legyen egy ceruza. Mutass rá/jelölj be pontokat a térképen, és kérdezd meg, ennek a közelében van-e, így szűkítsd a keresést, amíg meg nem találod.

Szabadban – kérdezd: “Jó irányba nézek hogy megtaláljam…”. Ha előre-hátra mozog, jó az irány. Ha körbe, mozogja a körnek megfelelően (lassan), amíg el nem kezd előre-hátra mozogni.

Rajzolhatsz egy alaprajzot a házról, a térképes módszer használatához.

SZABADTÉRI RITUÁLÉHOZ MEGFELELŐ HELY KERESÉSE:
Először használj térképet hogy egy jó területet találj. A Ley-vonalak és más energiák csomópontjai nagyon erőteljes területek, ahol bármilyen rituálét végrehajthatunk. Az inga olyan gyorsan fog körözni egy ilyen helyen, hogy szinte párhuzamos lesz a földfelszínnel. Minél erősebbek az energiák, annál gyorsabban fog körözni.

 

ELŐZŐ ÉLETEK:
Írj dátumokat kis papírfecnikre, és helyezd el őket egyforma távolságra az asztalon. Kérdezz az előző életedről, és az inga a megfelelő dátumot tartalmazó fecni felé fog kilengeni. Akár visszább is mehetsz az időben. Ugyanezt megteheted a kontinensekkel, országokkal. Most élő emberekkel, és a velük való kapcsolatokkal az előző életedben. Írd rá külön fecnikre: szerető, barát, házastárs, családtag, s a többi. Nevezd meg a személyt, és kérdezz.

 

EGÉSZSÉG:
Kérdezz minden testrészedről, vagy egy ismerősöd aurájáról. Szűkítsd a keresést a kapott válaszokból.

SZERENCSEJÁTÉK:
Légy óvatos, mert a hibák sokba kerülhetnek. Elviheted az ingát a kaszinóba, és megkérdezheted, ez-e az asztal vagy gép, aminél sokat, gyorsan és egyszerűen nyerhetsz. Lóversenyen való fogadásnál is használhatod, és persze máshol is. *Légy gyakorlott mielőtt pénzt próbálnál keresni ilyen módon.

KAPCSOLATOK:
Az inga mindenféle dolgot el tud neked mondani más emberekről. Egy fénykép vagy személyes tárgy a kérdéses embertől nagy segítség, de nem szükséges. Csak tartsd az ingát a tárgy fölé és kérdezz.

JÓ HELYEK, OLCSÓ BOLTOK, JÓ MŰHELYEK:
Nyisd ki a telefonkönyvet és kérdezd meg hol lehet a legolcsóbb és legjobb minőségű árucikket kapni. Nevezz meg helyeket, és az inga igennel/nemmel fog válaszolni. Az inga hasznos lehet az autóhibák meghatározásában, mielőtt elkezdenéd szétszerelni vagy elvinnéd egy műhelybe.

 

RITUÁLÉK:

Kérdezd meg milyen füstölőt használj, mikor csináld a rituálét, melyik a legjobb hely, gyertyaszín, s a többi.

DÉMONOK:
Egyszerű kapcsolatfelvételhez a Démonokkal helyezd az ingát az adott Démon pecsétje fölé, és kérdezz.

TAROT-KÁRTYÁKHOZ:
Tegyél ki több tarot-kártyát, mint a kérdésre adott lehetséges válaszokat. Kérdezz, és az inga a válasznak megfelelő kártyalap felé kezd el kilengeni. Addig csináld, amíg egy igenlő választ nem kapsz, mikor épp egy kártyalap fölött van az inga.

Az inga bármilyen igen/nem kérdést helyesen meg tud válaszolni. Kis papírlapokra felírhatsz bármit (nevek, helyek, stb.), majd balról jobbra sorba rendezheted őket. Az inga a válasznak megfelelő papírlap felé fog kilengeni.

Az ingának szélesen kell lengenie, ez jelent határozott igent vagy nemet. A körözés bizonytalan válasz, ha csak kicsit leng ki: a válasz nem biztos.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Pendulum_Practice.html
http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Pendulum.html

Kategória: Sátáni Boszorkányság | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s