Az igazság Sátánról

Az egyik legfontosabb dolog amit Sátánistaként tehetünk, hogy erős kapcsolatot alakítunk ki Sátánnal. Sok ember könyvekből és más írásokból szerez róla információt. Ez felnyit egy ajtót, de sok téves feltevést is belenevel az emberbe, így, mikor később találkozunk Sátánnal és megismerjük őt, rájövünk, hogy a források hibásak voltak.

Olyan sok hazugságot, rágalmat, és hamis információt terjesztettek már Atyánkról. Ezeknek nagy részét – ha nem az egészet – Lucifer ellenségei találták ki és terjesztették: olyan emberek, akik nem ismerik őt; olyanok, akik hasznot akarnak húzni ebből; és olyanok, akiket becsaptak a keresztény vagy más jobbsodrású vallások tanaival.

Ezek a hazugságok sokunk nézőpontját alakította Sátánról. Sok e-mailt kapok olyanoktól, akiket félreinformáltak, és Sátántól azt várják, hogy az ő nézeteikhez igazodjon. Vegyük például a Sátáni Bibliát (Anton Szandor LaVey) és az önzés reklámozását. Tapasztalatból tudom, hogy Sátán nem önző. Viszont azt könnyen észrevehetjük, hogy a keresztény egyházak mennyire mohók. A legtöbb tulajdonságot, amivel a hamis, ellenséges “isten” rendelkezik, Sátánra fogták.

Az Igaz Sátánizmus nem egy kirándulás Disneyland-be. Az Igaz Sátánizmus a személyes fejlődésről, az istenné válásról szól. Sátán segít nekünk az életünkben, de ellentétben a sok történettel, nem ad hihetetlen gazdagságot, hírnevet, nem teljesíti minden kívánságunkat a lelkünkért cserébe.

Mikor Sátánnak adjuk a lelkünket, támogat minket a baloldali ösvényen, tudással, bölcsességgel, és személyes hatalommal ajándékozva meg minket, amik lehetővé teszik, hogy fejlődésünk csúcspontjaként istenné váljunk. Halálunkkor nem csak lelkek leszünk, hanem sokkal erősebbé válunk, és ha reinkarnálódunk, egy magasabb létbe születünk. Az istenné válás útján az életünk jobbá fog válni. Többé nem kell elviselnünk az igazságtalanságot, mivel komoly tudásunk és erőnk lesz, messze komolyabb, mint egy átlagemberé. Képesek leszünk az öngyógyításra, környezetünk és mások befolyásolására, sőt, irányítására.

Az ember úgy fejlődhet, hogy teljes életet él, saját lényét túlnyomja a fizikai, pszichológiai, mentális és spirituális határokon és akadályokon. Az inaktivitás és önmegtartóztatás leépüléshez vezet. Erre tökéletes példa az emberi test: a használaton kívüli izmok elsorvadnak. Tehát a használaton kívüli elme is visszafejlődik. Ugyanez az emberi lélekről is elmondható.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/TruthaboutSatan.html

Kategória: Sátánizmus kezdőknek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s