Az igazság az emberáldozatról

A kereszténység évszázadok óta gyanúsítja, okolja Sátánt mindazért, amit ők csinálnak, hirdetnek. A názáreti egy élő véráldozat, amit ismétlődően ünnepel minden keresztény szervezet.

A katolikus egyház feladatának megfelelően (a spirituális tudás eltávolítása) nem riadt vissza a tömeggyilkosságoktól és kínzásoktól, amik kiemelkedő kegyetlenségére nincs más példa az írott történelemben. Lásd: inkvizíció, illetve Malleus Maleficarum (Boszorkányok Pörölye).

Példák: a keresztények bebizonyították, hogy egy emberi lény élve megnyúzva egészen addig képes életben maradni, amíg a derekáig el nem távolítják a bőrt. Sok ártatlan embert lassan halálra főztek forró vízben, meghosszabbítva ezzel a kínzást. Ez a borzalmas lista ennél sokkal hosszabb. Az extrém fájdalom hatására bárkit rá tudnak venni hogy azt mondja amit akarnak. Sajnos sok „beismerő vallomás” ilyen kínzás hatására született, és ezeket mind a mai napig hitelesnek tartják, a keresztény egyház pedig arra használja, hogy megfélemlítse az embereket, és megerősítse a hazugságait.

A sok eltávolított tudás elvágta az emberiséget a gyökereitől. Ezt a tudást hamis doktrínákkal helyettesítették, megfélemlítve az embereket, és az igazság ellen fordítva őket. Eszetlen rémtörténetek és beteg, kiforgatott információ lett a norma, mivel ezzel halmoztak el közel minden vallást.

A faji és kulturális emlékezet egy tény. Akik alternatívákat keresnek, kevés, ha nem semennyi információt nem találnak Sátán pozitív természetéről. Bármi ami a zsidó-keresztény felfogással ellentétben áll, heves ellenállásba ütközik a médiában és a könyvesboltokban. Viszont a hamis információk az élő véráldozatról, öncsonkításról, illetve mások csonkolásáról, droghasználatról és önmagunk leépítéséről könnyen elérhetőek bárhol. Azok az emberek akik elhiszik ezt a beteg szemetet, gyakran követnek el „okkult bűntényeket”. A kereszténység a felelős ezekért, NEM Sátán vagy a Démonjai!

Az inkvizícióból láthatjuk, hogy a kínzások elég fájdalmasak voltak ahhoz, hogy bárkit bárminek a kimondására rávegyenek. A rabszolgaság, csoportos erőszak, népirtás, kannibalizmus, szexuális perverzió, az ürülék megevése mind részei a zsidó-keresztény bibliának.

A “boszorkányvallató”, Benedict Carpzov “53-szor olvasta el” a bibliát. Ezenkívül írt egy kézikönyvet “Practica Rerum Criminalum” címmel, amiben a “gyanúsítottak” kegyetlen kínzását népszerűsíti. Több mint nyilvánvaló, hogy honnan is jönnek ezek a beteg ötletek. Az ősi spirituális szövegek, amiket az Istenek adtak nekünk, mind el lett pusztítva, helyükbe pedig ezt a beteges, tartalmatlan, szó szerinti mocskot helyezték, amivel a kiválasztottak kezében tarthatják a hatalmat.

Amit pedig áldozatnak lehet nevezni, az az idő, erőfeszítés és kreativitás. Sátán szolgálatának öröme nagyon is megéri az áldozatot. Minél többet teszünk Sátánért, ő annál többet tesz értünk. A Sátánizmusból el kell távolítani az emberáldozat bélyegét. Ez semmire nem jó, csak visszataszítónak tünteti fel Sátánt, és állandósítja a sztereotípiát, miszerint a Sátánisták bolondok és pszichopaták, miközben ez távol áll az igazságtól. Az okkult bűncselekmények nem részei a Sátánizmusnak. Maga Lucifer úgy hivatkozott a bolondok azon kis százalékára akik ezt csinálják, mint “holdkórosak”.

“Az élő áldozat nem része a Sátánizmusnak” – Erzulie-Freda-Dahomey

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/TRUTH.html

Kategória: Ellenséges programok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s