Atyánkkal

Sok ember aki új a Sátánizmusban, aggódik, vajon Sátán elfogadja-e. Én úgy találtam, sokan már vele voltunk korábban is, előző életeinkben.

Sok emberét idehelyezte ebben az időben, mivel közeledünk a Halak Korának végéhez.* Nagy változások lesznek hamarosan a világban.

Ha visszatekintek az életemben, egészen kiskoromig, már tisztán látom, hogy mindig is Sátáné voltam. Egy jellel születtem, egy szokatlan születési jellel. Már egészen korán vonzódtam az okkulthoz.

Az okkult és a Sátánizmus iránti élénk érdeklődés azt jelzi, hogy a személy már korábbi életeiben is ezen az úton járt. Valahogy mindig is különbözőek voltunk, és sosem tudtunk igazán beilleszkedni.

Más vallások nem dolgoznak Sátán gyermekeinek javára. A lányomat zaklatták a keresztények, mikor külön éltem tőle. Elmesélte, hogy egy napon megpróbált imádkozni a názáretihez (ekkor csak kilenc éves volt), és észrevette, hogy rossz dolgok kezdtek történni vele. Viszont mikor Sátán Atyánkhoz fordult, imáira azonnal választ kapott, és boldog volt.

A Démonokkal való kapcsolat szintén gyökerezhet előző életeinkben. Általában újra felveszik velünk a kapcsolatot ebben az életben is. Néhányunk sok-sok életet töltött már Sátán szolgálatában.

*Ezt a cikket évekkel ezelőtt írtam. Azóta Sátán minden lelket reinkarnált, ami a Pokolban volt, hogy csatát vívjanak. Ezen lelkek mindegyike Sátáné, és az elkövetkezendő időben érte fognak harcolni az ellenséggel.

Sátán elfogadja a legtöbb embert aki hozzá fordul. Azokat viszont nem, akik nem őszinték hozzá, vagy megpróbálják kihasználni. Sátánnak nagyon fontos a becsület olyan szinten, hogy minden hozzá fordulónak becsületesnek kell lennie vele. Azok akik azt hiszik hazudhatnak neki, tiszteletlenek lehetnek vele vagy a Démonjaival, azok kellemetlen ébredés előtt állnak.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/WithFather.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s