Asztrális templom

Az asztrális templom rendszeres használata megemelheti a mágiád hatékonyságát, és emellett sok más haszna is van. Az asztrális kivetülés is jó, de nem szükséges. Elég egy mély, meditatív állapot, és vizualizáció. Ez a kulcs. Egy rituáléban kell megalkotni a templomot, amiben megkéred Sátán Atyánkat, hogy áldja meg a helyet. Addig meditálj, amíg el nem készül a saját helyed. Ezt egy invokáció után kell elvégezni, amikor is egy kérést írsz Sátánnak, hogy áldja és szentelje meg a templomod.

Bármilyen módon megalkothatod a templomod. Ez a te területed. Először vizualizáld a templom külsejét. Lehet bármilyen alakú, bármilyen anyagú (erős anyag ajánlott). Sétálj be az ajtón. Alkosd meg a saját oltárod, szőnyeged vagy padlód, használj bármilyen alakot, méretet, színt. Bármit hozzáadhatsz a templomhoz. Égő fáklyák, nagy Baphometek, vörös, kék vagy fekete bársonyfalak, karosszékek a falak mellett a Démonokkal való találkozáshoz, hatalmas arany vagy ezüst füstölőtartók – ez csak egy pár ötlet.

Ez a te tulajdon belső területed, ahol szabad vagy. Minél többet látogatod ezt a helyet, annál erősebb lesz. Ha kész vagy a rituáléval, alkalmazz szexuális mágiát – menj a templomodba, és használd az orgazmust egy hatalmas, fénylő energia (acélkék színű) irányítására, amivel megtöltöd az egész helyet. Ezt többször is meg lehet csinálni. Ha készen vagy, meghívhatod az Őrdémonodat vagy bármilyen más Démont akikkel kapcsolatban állsz, hogy találkozzatok.

Az asztrális templom felhasználható:

  • Rituálékra

  • Meditációkra (illetve bármilyen asztrális munkára)

  • Telepatikus kommunikációra más emberi lényekkel

  • Démonokkal való találkozásra

Ezen a helyen találkozhatsz a Démonokkal. Először ismerned kell a Démont akivel szeretnél találkozni, tehát már lennie kell valamilyen kapcsolatnak kettőtök között. Ezen a helyen kérdezhetsz tőlük dolgokat, és kommunikálhatsz velük.

Szintén felhasználhatod arra, hogy pszichikus képességeket kívánó ügyekre fókuszálj, illetve telepatikus kommunikációra.

Hogy más emberi lényekkel kommunikálj telepatikusan, menj a templomodba mikor ő alszik, és “akard” hogy a lelke a templomodba kerüljön. Ezt vizualizációval érheted el. Ha jelen van, és befolyásolni akarod, válaszd el a lelkét a fénytestétől, és a fénytestéhez beszélj, adj neki rövid parancsokat jelenidőben.

Ha valami fontosat akarsz vele megbeszélni, beszélj úgy, mintha tényleg ott ülne veled szemben. Megmondhatod neki, hogy semmire sem fog emlékezni a találkozásotokra mikor felébred, de minden parancsodnak engedelmeskedni fog.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Temple.html

Kategória: Sátáni mágia | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s