Alsóbbrendű Démonok

Sokan láttak már, sőt kapcsolatba is léptek alacsonyabb rangú Démonokkal. Ezeknek a Démonoknak van izzó vörös szemük, bőrszárnyuk, némelyikük pedig szőrös is. Közelről nézve sok ilyen Démonnak gyönyörű szeme van, mint ragyogó, mélyvörös rubinkövek. Eredetileg különböző bolygókról származnak, de sokuk már Sátán Atyánkkal és a többi Démonnal él.

Pazuzu

Az alsóbbrendű Démonok védelmezők, mint a sumer Démon, Pazuzu, aki szüléskor védelmezi a nőket és a gyermekeket. Pazuzu elég rossz hírnevet kapott 1973-ban, mikor a katolikus William Peter Blatty által írt „Ördögűző” című filmben, mivel őt ábrázolták a megszálló Démonként. Ez a film volt a keresztények „válasza” az 1968-as „Rosemary gyermeke” című filmre, amiben Sátánt pozitív nézőpontban ábrázolták. Az „Ördögűző” sok embert elijesztett Sátántól, és feltámasztotta a démoni „megszállásba” vetett hitet. ISMÉTLEM, a félelem egy erős eszköz, amit arra használnak, hogy az embereket spirituálisan elgyengítsék. A keresztény „Istennel” és társaival ellentétben, Sátán és a Démonjai nem kényszerítenek senkit arra, hogy kövesse őket.

Bes

Bes egy másik példája az alsóbbrendű Démonoknak. Az ebbe a fajba tartozó Démonoknak vannak gyönyörű, rubinszerű szemeik. Ezek a Démonok védelmezők, a zene, tánc, gyógyítás patrónusai, és őrzők. Az ősi Egyiptomban a törpék (ezek az alsóbb rangú Démonok) nagy tiszteletnek örvendtek. Alacsonyak, csupán 60-90 cm magasak.

Sátán tiszteli a szabad akaratot, és az emberek saját akaratukból mennek őhozzá, nem pedig azért mert rákényszerítik őket. Sokunk invokált már Démonokat (beengedtük őket a testünkbe), és engedtük, hogy rajtunk keresztül beszéljenek. Semelyikünknek nem esett semmi baja. Az angyali lények viszont éppen emiatt lettek hírhedtek, és természetesen mint minden másért, ezért is Sátánt okolják.

Forrás: http://www.freewebs.com/eridu666/LesserDemons.html

Kategória: Démonok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s