A tudatlanok

Múlt éjjel munka közben beszédbe elegyedtem egy emberrel, aki rendszeresen jár gyúrni. (Egy edzőteremben dolgozom, mint éjszakai portás). Ez a férfi tehetséges. A beszélgetésünk az okkultra és a miszticizmusra terelődött. Ennek az embernek az aurája hihetetlenül erős volt. Elmesélte, hogy rendszeresen meditál, vizualizál, és más pszichikus gyakorlatokat is végez.

Elmondta, hogy az élete kicsúszott az irányítása alól. Hatalmas potenciálja ellenére le van törve, depressziós, és a problémái elértek egy aggasztó szintet.

Egy személy nyers hatalmától eltekintve, ha valaki egyedül van, csak a saját erejének korlátai között érhet el bármit is. A tehetség semmit nem ér ha nem tudjuk hogyan alkalmazzuk, használjuk, és hogyan fejlesszük.

Sátán mindezt megadja nekünk. Megmutatja az utat a kiteljesedéshez. Mindegyikünk rendelkezik különleges képességekkel. Sátán Atyánk személyesen velünk dolgozik ezeknek a képességeknek az előhozásáért, és megmutatja, hogyan használjuk őket életünk jobbá tételére.

Sokan benne vannak az okkult tudományokban, de csak mikor őszintén elkötelezik magukat Sátán mellett, akkor tesznek szert igazi tudásra. Mi, Sátánisták sokkal fejlettebbek vagyunk mint a többiek.

ÉLJEN SÁTÁN!

Megjegyzés: Az eredeti szövegben “Those who are without” szerepel, én ezt “tudatlanok”-nak fordítom. Az angol kifejezés azokra az emberekre utal, akik Lucifer segítsége nélkül élik az életüket.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/THOSE.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s