A Templomosok

Az igazság a „Meggyilkolt csecsemőkről”, a Templomos Lovagokról, és a testnedvek használatáról a mágikus gyakorlatban.

Bárki aki tanulmányozta az ősi sumer/mezopotámiai mitológiát, tudja, mennyire eltorzították ezeket a legendákat, mikor a zsidó-keresztény bibliát megalapozták. A Templomosok tevékenységeit is bizarr történetekbe ágyazták, hogy elítélhessék és meggyilkolhassák a Rend tagjait (eretnekség vádjával), ahogy azokban az időkben sok más emberrel is ezt tették.

A Templomos Lovagok 1119-ben kezdték meg működésüket, valószínűleg a Szentföldre tartó és onnan visszatérő zarándokoknak szánták őket „védelmezőként”. Sok ellentét övezi ezt az elképzelést, kezdve onnan hogy eredetileg csak kilenc lovag volt, és ahogy később közismert lett, Salamon Templomának átkutatására határozott utasítást kaptak. Ez lett fő központjuk Jeruzsálemben, azon a helyen, ahol ma a „Sziklakupola” áll. A feltárást követő néhány évtized alatt a Templomosok száma több ezerre növekedett, és utazásaikat távolabbi vidékekre is kiterjesztették. Ezáltal különböző ezoterikus tanításokat, hiteket, gyakorlatokat ismertek meg, amik túlélték a keresztény egyház uralmát Európán kívül.

Nem csak a Templomosok száma emelkedett meg nagymértékben, de bizonyos feltételeknek köszönhetően jelentős vagyonra és hatalomra is szert tettek. Bankjaik egész Európában, és azon kívül is tért hódítottak.

Hogy mit fedeztek fel az eredeti tagok a Sziklakupola alatt, azt csak feltételezhetjük. A legtöbb tudós egyetért abban, hogy a Templomosok olyan ősi dokumentumokra bukkantak, amik bebizonyítják, hogy a názáreti egy fiktív karakter. Más források és történelmi bizonyítékok arra is rámutatnak, hogy az ásatásokon napvilágra került egy felfedezés, miszerint a zsidó-keresztény „isten” a valódi „ördög”, és hogy „Istent” és az „Ördögöt” felcserélték.

Ezt az eseményt a grimoárok és “fekete könyvek” felbukkanása követte Európában, ahol szinte alig tudtak írni-olvasni. Átfogó kutatásaim a Templomos Lovagok működésének és a történelemnek ezen szakaszáról azt bizonyították, hogy az ásatásokon a szellemek kihasználására utasító dokumentumokat fedeztek fel. Több mint nyilvánvaló, hogy a katolikus egyház bőségesen felhasználta ezeket, kihasználva a Démonokat azzal, hogy hatalmas, díszes, gótikus (goetikus) katedrálisokat és más épületeket építettek, amik legyőztek minden ésszerű magyarázatot, figyelembe véve a kor nagymértékű tudatlanságát.

A rend hamarosan hihetetlen gazdagságra tett szert. Sok tudós az aranyozott Baphomet-Fej imádásának tulajdonítja fejlődésüket. Úgy hitték, ez a bálvány képes gazdagságot adni, virágba borítani a fákat, és termékennyé tenni a földet. A Templomosokat azzal gyanúsították, hogy “meggyilkolt csecsemők zsírjával kenték be a fejet.” EZ NEM MEGGYILKOLT CSECSEMŐK ZSÍRJA VOLT, AHOGY AZ EGYHÁZ ÁLLÍTOTTA. EZ A “ZSÍR” ONDÓ VOLT. A zsidó-keresztény bibliában, mikor egy férfi “kiönti magját”, az olyan, mintha [lehetséges] gyermekeket gyilkolna (Teremtés könyve 38:9-10.).

Az ondó, hüvelyváladék, nyál, vér, és más testnedvek használata hagyomány volt az ősi vallási rítusokban, mint általános eljárás. Ezek a nedvek tartalmazzák az életerőt, és mikor nagy tudású papok és gyakornokok használják fel őket, az energiát fel tudják halmozni és irányítani tudják egy bizonyos cél elérése érdekében az anyagi világban.

A katolikus egyház egyetlen célja az Ősi Istenek tudásának, és a zsidó-kereszténység előtti vallások eltávolítása volt. Kitaláltak egy fiktív múltat, és ennek a múltnak a túlélése érdekében halálra kínozták azokat, akik tudták az igazat, “eretneknek” nevezve őket.

Az ősi vallási rítusokat perverz módon eltorzította a katolikus egyház, hogy okot találjon a tömeggyilkosságra, és egy olyan fenyegetett légkört teremtsen, amivel a népet irányítani lehet. A keresztény egyház a testnedvek ősi vallásos használatát “gyermekgyilkosság Sátán nevében”-re keresztelte át. Ez egy hamis állítás, de a többi hazugsághoz hasonlóan ez is önálló életet kezdett élni, gyanúsítgatások, gyilkosságok, és rágalmak sokaságát hozva a Sátánistákra és Pogányokra. Mivel a legtöbb ősi tudást elpusztították, eltorzították, az egyház mondhatta meg a tudatlan népnek, miről szól a Sátánizmus.

Ez ahhoz vezetett, hogy bizonyos emberek, akik nem tudták tovább elviselni a kereszténység életellenes vallását, felhasználták a “gonosz” általánosan elterjedt koncepcióját, és okkult bűntényeket követtek el, Sátánnak tulajdonítva azokat. Az egyház természetesen kihasználta ezt, megerősítve hazugságaikat.

A Templomos Lovagok valóban a Baphometet imádták, és tényleg elutasították a názáretit. Feltehetőleg a Közel-keleti utazásaik során sokat tanultak a Yezidiktől és más csoportoktól, akik megtartották ősi hitüket. A mágikus gyakorlatokat – a testnedvek használatát, és a fej ondóval való bekenését is beleértve – a Templomosok vették át a szexuális mágia és tantrikus imádat keleti forrásaitól. A kereszténységnek még nem sikerült megfertőznie ezeket a területeket, hogy a valódi tudást hazugságokkal helyettesíthessék.

Ezek a történetek egy másik úton is önálló életre keltek: a régi varázskönyvekben. Ezek az írások arra utasították a mágust, hogy “áldozzon fel egy kölyköt”. A “kölyök” egy fiatal kecske, NEM egy emberi lény! Ezek a grimoárok NEM Sátántól származnak. Ezek eszközök az Eredeti Istenek kihasználásához, akik elvesztettek egy csatát a háborúban, és elvették tőlük az erejüket. A fejlett civilizációk között spirituális hadviselés folyik, gyakorlatilag a lelkek háborúja.

A vádak közt 231 Lovag ellen minden volt az istenkáromlástól az ördögimádaton át a szodómiáig, és más “bűnökkel” is meggyanúsították őket. A Rend hatalma és gazdagsága veszélyt jelentett a katolikus egyháznak. A francia IV. Fülöp király jelentős összeggel tartozott a Templomosoknak, és a teljes pénzügyi összeomlás fenyegette. Összeesküvést szőtt a pápával, hogy letartóztassák Jacques de Molay Nagymestert, és a Rend sok más tagját. A Rend sok tagja sikeresen elmenekült és kalózhajókra szegődött, vagy a bujkálást választotta. “Földalatti” szervezetük – aminek célja a Rend tagjainak életben tartása, és az inkvizíció elől való elbújtatása volt – lett a “Szabadkőművesség” alapja.

Az inkvizíció, és a Rend maradék tagjainak szétoszlatása után a keresztény egyház és IV. Fülöp sikeresen elkobozta a Templomosok tulajdonát és vagyonát. Jacques de Molay Nagymester, a máglyán égve utolsó szavaival megátkozta a katolikus pápát és IV. Fülöpöt, hogy mindketten haljanak meg egy éven belül.

Mindketten meghaltak egy éven belül.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Templars.html

Kategória: A Sátánizmus eredete | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s