A keresztény kapzsiság

KERESZTÉNY KAPZSISÁG:

A PÉNZEDET AKARJÁK
A LELKEDET AKARJÁK
ÉS MINDENT AMID VAN

A pénz az egyetlen dolog ami fenntartja ezt a gonosz intézményt és az egész őrületet. Gondoljatok bele, hol lennének a Sátánisták, ha rádióállomásaik, TV-műsoruk főműsoridőben, egész városrésznyi épületeik, könyvesboltjaik, nyomdáik, kiadóik lennének? Hat hónap alatt miénk lenne a Föld. A tipikus keresztény prédikátornak gyémántgyűrűi, kígyóbőr öve, gyíkbőr cipője, 600.000 forintos selyemöltönye van, hatalmas úszómedencéje a hátsó „kertben”, személyi sofőrje, limuzinja, több százmilliós villája, és még sorolhatnám. Ideje hogy ezek a romlott képmutatók megfizessenek!

A kereszténységet könyörtelenül erőltetik az emberekre. Nagyon kevés alternatíva van. Bármilyen más alternatívát, ami a keresztény vallásnak (programnak) fenyegetést jelent, befeketítenek, és a sötétben tartanak. A pénznek hatalma van. A keresztény egyházak milliárd dollárok fölött rendelkeznek. Évszázadokon keresztül dézsmált, pénzükből kierőszakolt, reszkető, megfélemlített emberek voltak a kereszténység alapjai. Mire használták ezt a pénzt? IRÁNYÍTÁSRA.

A keresztény, zsidó és muszlim a három fő vallás ami a világot irányítja. A keresztény és az iszlám vallás kifejezetten fenyegető, ugyanis a doktrínáik mindennemű ellenállás erőszakos megsemmisítésre buzdítanak. A keresztény bibliát, könyveket, irodalmat sorozatban nyomtatják. Rengeteg keresztény könyvesbolt van. Arra mindig van pénzük, hogy templomokat építsenek, gyülekezeteket hozzanak létre, televíziós műsorokat vezessenek, és rádióállomásokat vásároljanak fel, hogy szabadon terjeszthessék a hazugságaikat, és távol tartsák az emberiséget az igazi spiritualitástól.

A Vatikán működtet egy merénylőosztagot, a jezsuiták irányításával. A Vatikánnak van továbbá a világ egyik legnagyobb könyvtára. Több száz év alatt ez az intézmény rengeteg spirituális szöveget és tudást kobozott el a nyilvánosságtól, vagy szisztematikusan elpusztította. Több évszázadnyi spirituális írást tartanak szigorúan őrzött helyeken, és csak néhány „megbízható”, magas rangú egyházi tag férhet hozzá. Nyilvánvaló hogy sok mindent el kell rejteniük. Tudtátok hogy néhányan ezek közül a magas rangú tagok közül Luciferhez pártoltak? Ugyanis tudják az igazat arról, hogy „YHVH” egy kitalált „Isten”. A vizsgálódásaik során rájöttek hogy Lucifer az emberiség Igaz Atyja és Teremtője.

A keresztények könyvtárakat gyújtottak fel, és sok tudást elpusztítottak, amire rá tudták tenni a kezüket. Ezek a könyvtárak tartalmazták a tudást az igazságról. Az igazságot arról, hogy honnan is jöttünk. Az igazságot az Istenekről, és az emberekkel való kapcsolatukról. Megrendítő mértékű a romlás és a hazudozás a keresztény egyházakban.

Sok ember elveszett, és ennek eredményeként nyitva állnak az ellenség számára. Mindegy, milyen dologba kezdünk, az útmutatás és tudás mindig jól jön. Ezt a két tényezőt nagyon sok ideig megvonták tőlünk.

Sokan teljesen egyedül találják magukat, nyakukon az ellenséges vallásokkal, amiket erőszakkal kényszerítenek rájuk. Nem támogatja őket a családjuk, sem a barátaik, nincs hely ahová Sátánimádatukat kifejezhetnék, így teljesen magukra maradnak. Gonosznak, helytelennek, elveszettnek bélyegzik meg őket, azt mondják “örökké fognak égni a Pokolban”, és folyamatosan heves ellenállásba ütköznek. Azt mondják nekik, Sátán gonosz, gyűlöli az emberiséget, kínozza az embereket, és más hasonló hazugságokat, miközben pont a keresztény egyházat és hamis “Istenüket” kéne okolni.

Nem tudnak minket békén hagyni, igaz?

A sok milliárd dollár és a hatalom. Mindenük megvan. Mégis megállás nélkül erőltetik. Tudjátok, valahogy nehéz elhinni, hogy mind ennyire nem vagyunk tudatában a kereszténységnek. Olyannyira, hogy ezt kihasználják, és még erőszakosabban tuszkolják le a torkunkon.

A végén – ahogy az meg van írva – az igazság ki fog derülni. Sátán Atyánk az emberiség Igaz Teremtője. A hazugságok IGAZI hercege nem éri be kevéssel, a keresztények, muzulmánok és zsidók mind őt imádják, és hálaénekeket zengenek neki. Igen. Ők birkák. Átverték őket. Mind tudjuk mi történik a birkákkal. Ez a legnagyobb hazugság. Ezek az emberek semmit nem tudnak az igazi spiritualitásról, hogyan fejlesszék, vagy védjék meg a saját lelküket. Ők magukra hagyott áldozatok lesznek egy igazi spirituális háborúban.

Sok szégyenletes botrányuk önmagáért beszél. Minden alkalommal mikor egy keresztény pap prédikál, a názáretit invokálja. A názáreti szelleme pedig befolyásolja a viselkedését (pedofília). “Tetteik által megismered őket”.

AZ IGAZ Isten az emberiség FELSZABADÍTÓJA, az IGAZSÁG és fény elhozója.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Xtian.html

Kategória: Ellenséges programok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s