A keresztény ima

Biztosan hallottatok már olyan történeteket, amikor sok (keresztény) ember imádkozott egy emberért, akivel végül „csoda” történt. Így volt ez Elizabeth Smarttal is. A lányt elrabolták, és mikor megkerült, a keresztény családja megállás nélkül az „Úrról” beszélt, és bibliai idézeteket harsogott a médiában.

A lényeg: sok, nagyon sok keresztény imádkozott a lányért megállás nélkül, hónapokon keresztül. Még a legostobább emberek is, ha hónapokon keresztül, csoportosan imádkoznak (vagyis lelki energiát halmoznak fel) egy cél érdekében, elérnek valamit. Ezután ismét az “Urat” dicsérik. Nem fogják fel, hogy ami történt az nekik köszönhető, és nem másnak.

Mikor Sátánhoz fordulunk, szemtől szemben állunk vele, és ő hall minket. Nincs szükségünk több száz emberre és rengeteg lelki energiára ahhoz, hogy válaszokat, segítséget kapjunk tőle szükség esetén, és nem kell hónapokat, sőt, éveket várni ezekre.

A fenti dolog nyilvánvaló. Több hónapnyi “imába” (alkalmazott pszichikus energia) került ezeknek az embereknek, hogy elérjék céljukat. A legtöbb esetben a keresztény imák hiábavalók. Viszont ha embertömegek használják az elméjük erejét egy kívánt cél elérésére, a siker bekövetkezhet. Ezzel a dologgal könnyű becsapni a bolondokat.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/xtianprayer.html

Kategória: Ellenséges programok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s