Mire számíthatunk?

Sajnos a keresztény egyház sokat tett a sajtószabadság és a véleményszabadság ellen, ami főleg a baloldali ösvényen járókat érintette. A Sátánizmus egy nagy fenyegetés azok számára, akik uralkodni akarnak felettünk, mivel a Sátánizmus az egyszerű emberek kezébe helyezi az irányítást. A Sátánizmust szándékosan elnyomták, és a követőit súlyos üldöztetéseknek vetették alá. Az ellenséges vallások szabad kezet kaptak a saját hazugságaik és rémtörténeteik hirdetésére a Sátánizmus ellenében, hogy távol tartsák tőle az embereket. Erre a tudás hiányát és a félelemkeltést használták fel.

Ez ahhoz vezetett, hogy az emberek teljesen tudatlanok, illetve össze vannak zavarodva a Sátánizmust illetően. Továbbá rossz hatása volt az olyan emberekre, akik félreértették a baloldali ösvényt, illetve nem találtak senkit aki információt adhatott volna nekik róla.

A Sátánizmus spirituálisan RENDKÍVÜL intenzív vallás. Ha keresztény családból jöttél, vagy ateista voltál, ez a spirituális intenzitás meglepő, sőt, egyenesen sokkoló lehet. Más vallások spirituálisan gyakorlatilag halottak. Vagyis semmi nem történik, vagy ha nagy ritkán mégis, az elég gyenge hatású. A legtöbb jobbsodrású vallás hamis, lopott gyakorlatokra épül. Szemben a keresztényekkel, akik folyton imádkoznak, de imáikra nem kapnak válszt, a Sátánisták egyértelmű válaszokat kapnak, és nem húsz évvel később!

Sokan közülünk hasonló tapasztalatokat szerzett Spirituális Sátánistaként, de mivel mind egyének vagyunk, a tapasztalatok változatosak lehetnek, és amit az egyik személy átél, a másik lehet hogy nem.

Az újonnan jötteknek itt van néhány dolog, amire számíthatnak:

  • Különös és rendszeres egybeesések, általában pozitív természetűek.

  • Hangok, amik jó tanácsokat adhatnak, elmondanak valamit amit nem tudtál, vagy figyelmeztetnek egy közelgő eseményre.

  • Élénk álmok, főleg ha sokat tanulmányozod a Démonokat. Általában ezek az álmok nem negatívak, csak élénkek, intenzívek.

Sok dolog, ami a kezdetekben történik, ösztönző és izgalmas lehet. Emlékezz vissza, ez valami új, és beletelhet egy kis időbe amíg megszokod, mivel erős, tartós spirituális kapcsolatokat hozol létre, amik nagy mértékben javítják életedet.

Egy bizonyos pontnál, általában mikor már elég magabiztosnak érzed magad, Sátán nagy valószínűséggel megmutatja neked, mit kéne máshogy csinálnod az életedben. Sátán mindent tud rólunk, tudja hogy hová visznek a tetteink, legyen az a kezdeményezőkészség hiánya, vagy bármi más. Ha olyasmit csinálunk aminek káros hatásai lesznek életünkre, EGYÉRTELMŰEN tudatni fogja velünk.

Ez zavaró, vagy egyenesen félelmetes lehet néhányaknak, főleg a hazugságok és rémtörténetek miatt, amit az ellenség terjesztett évszázadokon át. Nincs ok az aggodalomra. Sátán csak azért lép kapcsolatba veled, mert törődik az emberekkel. Néha küld majd egy Démont aki útmutatásokat ad, ahogy velem is tette, és ezért a mai napig hálás vagyok neki. A Démon szigorú is lehet, vagy bármi mást csinálhat, hogy figyelj rá és változtass.

SOHA NE AKARD HOGY SÁTÁN VAGY A DÉMONJAI OLYANRA ÖSZTÖNÖZZENEK, AMI NEKED VAGY MÁSOKNAK KÁROS. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezekért a keresztény angyalok és más entitások a felelősek, amiknek semmi közük nincs Sátánhoz vagy bármelyik Démonhoz.

Mindig maradj nyitott. Ha problémáid vannak valaminek a megértésével, vagy össze vagy zavarodva, segítséget kérhetsz Sátántól, és ő segíteni fog. MINDIG mutass tiszteletet és nagyrabecsülést Sátán és a Démonok iránt, cserébe ők olyan tudást és bölcsességet adnak neked, amilyen a kívülállóknak sosem lesz.

Az úgynevezett “természetfeletti” Sátánistaként a mindennapi életünk részévé válik. Ez egy pozitív dolog. Sátán spirituális érzékkel és olyan erővel fog megajándékozni, ami bármin átsegít. A pszichikus ajándékok egyre elérhetőbbek lesznek számunkra, karöltve az önbizalommal, és a dolgok mély megértésével.

Záróakkordként annyit, hogy nagyon fontos a pozitív beállítottság, ezt mindig tartsd fent, és ne hallgass a hülye történetekre, amiket mind olyanok mondtak, akik semmit nem tudnak Sátánról és a Sátánizmusról. A sötétség áldjon meg, és legyen utad gazdag és jövedelmező a baloldali ösvényen!

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/FOR.html

Kategória: Sátánizmus kezdőknek, Spirituális Sátánizmus | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s