Kontárkodás a Sátánizmusban

A célom ennek a cikknek a megírásával az, hogy úgy érzem, ez egy fontos dolog, aminek az embereknek tisztában kell lenniük. Én nem mondhatom meg másoknak hogy mit illetve hogyan kellene hinniük, ez az egyéntől függ. De egy nagyon fontos dolognak mindenkinek tudatában kell lennie: a Sátánizmus nagyon különbözik más vallásoktól. Méghozzá olyan módon, hogy nem kever.

A Sátánizmus és a kereszténység összekeverése olyan, mintha a vizet kevernénk az elektromossággal. Láttam is és olvastam is olyan esetekről, mikor bizonyos emberek érdeklődtek a Sátánizmus iránt, de még mindig szimpátiát tápláltak a kereszténység iránt. Még mindig erős tudatalatti szálak fűzték őket a keresztény valláshoz, főleg a manipuláció eredményeként. A legtöbbünk keresztény háttérrel rendelkezik, és megmaradtak a vitapontok és gátlások. A keresztény programozás nagyon intenzív, és hihetetlen mennyiségű pszichikus energiát adott az egyháznak az évszázadokon keresztül húzódó imádságok és hit által. Ezért nagyon nagy erőt kell legyőzni ahhoz, hogy valaki teljesen szabad lehessen.

Az emberek akik bizonytalanak a hitükben, és még mindig erős szálak kötik a kereszténységhez vagy más hasonló valláshoz (tudatosan vagy tudat alatt), néhány nagyon ijesztő és negatív pszichikus élménynek néznek elébe.

Démonokat hívni, és mélyen elmerülni az okkult tudományokban váratlan és negatív találkozásokhoz vezethet a kontároknál. Ez az ellenséges idegen entitások hatása, akik távol akarnak tartani Sátántól. A legtöbb esetben ez működik, és a kontár úgy megijed, hogy szaladva megy vissza a názáretihez, és Sátánra fogja az egészet. Erősen ajánlom azoknak akik ilyen messzire akarnak menni, hogy először váljanak erőssé Sátánban.

Nagyon, nagyon kevés – ha nem egy sem – fejlődik a képességeivel, ha nincs egy hatalommal bíró védelmezője. Mikor valaki komolyan fel akarja fejleszteni az elméje erejét egy nagyon magas szintre, vagy valamilyen komoly képessége van, hatalmas entitások fogják megközelíteni őt, és megkérni, hogy vegyen részt a spirituális háborúban. Az igazán tehetségesek akik egymaguk járják az utat, általában nem élnek sokáig ezen a Földön egy magasabb hatalom védelme nélkül.

Fontosnak érzem figyelmeztetni azokat akik még nem döntöttek vagy közömbösek, hogy maradjanak távol a Démonidézésektől, vagy szellemekkel való kapcsolatra lépéstől, amíg nem állnak készen spirituálisan. Itt mindenkit szívesen látunk, az elkötelezettektől a kíváncsiakig.

A tudásnak mindenki számára elérhetőnek kellene lennie. Vannak olyan dolgok, amik magasabb felkészültséget kívánnak, és a személynek várnia kéne amíg belevág ezekbe a gyakorlatokba. Egy bizonyos pontnál nagyon fontos lépés a Sátánizmusban, hogy elvágjunk MINDEN köteléket MINDEN más vallással. Ha ezt valaki kihagyja, az katasztrófához vezet. Ezt lélekből kell csinálni, tehát nem szabad döntésképtelenségnek vagy kevert érzelmeknek jelen lenniük. Ha mégis jelen vannak, inkább várjunk, mivel ez egy tartós lépés.

Azok, akik már elvégezték a szentelési szertartást, rendben vannak. Belekezdhetnek a komolyabb gyakorlatokba, de fontos, hogy leválasszák magukat a keresztény tanításokról.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Dabbling.html

Kategória: Sátánizmus kezdőknek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s