A Spirituális Sátánizmusról 5.

Sátán/Enki alapította meg az ősi Egyiptomban a Kígyó Rendjét, más néven a “Kígyó Testvériségét”. Az évezredek alatt a tanításokat annyira megrongálták, hogy már nem hasonlít az eredeti doktrínákra. Ez a Rend azért született, hogy az emberiség számára isteni tudást és hatalmat szolgáltasson, és befejezze a Nagy Tervet, vagyis a lelkünk átalakítását.

Ez a tudás csak néhányak kezében volt, és ezt ki is használták a mi kárunkra, ellenséges istenek irányítása alatt. Az embereknek azt mondták, hogy ha megkapják ezt a hatalmat, visszaélnek vele. Ez is egy hazugság, amit azok találtak ki ls terjesztettek el, akik szándékosan, gonosz célokra használják ezeket az erőket az ellenséges földönkívüliek (akik “jehovának” és társainak adják ki magukat) irányítása alatt. Ha ezeket a féltve őrzött titkokat felfednék az átlagember előtt, a hatalmon lévők elvesztenék a befolyásukat.

Az Istenek egy földönkívüli humanoid faj képviselői. A keresztény bibliában “Nefilim”-ként utalnak rájuk. (A Károli-fordításban “óriásoknak” nevezik őket – a ford. megj.) Ezek a lények nagyon fejlettek, nagy hatalmúak és roppantul nagy tudásúak. A DNS-üket genetikailag módosították, így nem öregednek.

A Necronomicon (ez a könyv a Mezopotámiai/Sumer mitológián alapszik, annak ellenére, hogy fiktív műnek tekintik) Simon-féle verziójában van egy mondat: “Mikor a Nagy Medve alacsonyan van az égen”. Ez a Nagy Medve konstellációra utal, ami a Göncölszekér része. Mikor a bolygók egy bizonyos módon együtt állnak, megnyílik egy út az űrutazók számára. Az emberek mindig az eget figyelték, hogy megtudják, mikor térnek vissza az Istenek.

Az emberiség egyetlen célja a rabszolgaság volt, nekik kellett dolgozniuk a bányákban a Nefilimek helyett. Miután az aranybányászati projekt véget ért, el kellett volna pusztítani bennünket. Sátán, sok más Nefilimmel együtt emberi anyáknak nemzett gyerekeket. Ezek a leszármazottak a Félistenek.

Sátán hihetetlenül erős, hatalmas és éles elméjű. Megtagadta a veszteség beismerését. Elvesztett egy csatát, de a háborút nem. SÁTÁN/LUCIFER A SZABADSÁGOT JELKÉPEZI A ZSARNOKSÁG ELLENÉBEN!

Kategória: Spirituális Sátánizmus | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s