A Spirituális Sátánizmusról 4.

Sátán azért adja nekünk a tudást, hogy függetlenek és szabadok legyünk. Afelé irányít minket, hogy a saját életünk és sorsunk urai legyünk. Sátán és a Démonjai mindig itt vannak ha segítség kell valami olyasmiben, amit még nem tudunk egyedül elintézni.

Sátán megtartja az ígéreteit, állhatatos, és szereti az övéit. Sátán a szabadságot, erőt, hatalmat, és igazságot jelképezi. Sátán megmutatja nekünk, hogy NEM HELYÉNVALÓ elviselni azt, hogy kihasználnak minket. Megmutatja, hogy megérdemeljük az élvezeteket, boldogságot, a jobb életet. Sátán génsebészeti eljárással teremtett minket, ugyanúgy mint a mai tudósok, csak egy sokkal magasabb szinten.

Sok ember nem vesz tudomást az úgynevezett “okkult” erőkről, nem veszik komolyan, vagy egyáltalán nem foglalkoznak vele. Az igazság az, hogy az okkult erők évszázadokon keresztül a kiválasztott kevesek kezében volt. A kereszténység volt az eszközük arra, hogy ezt a tudást eltávolítsák az emberek életéből.

A tudás elvételét követően megalkottak egy kitalált múltat, így akadályozva meg, hogy az emberek megtudják az igazat. Az olyan emberek, akik nem értik, vagy nem ismerik ezeket az erőket, ki vannak szolgáltatva azoknak, akik birtokolják ezt a tudást, és használják is. Évezredekkel ezelőtt az ősi Egyiptomban ez a tudás a legtöbb ember számára ismert volt, és tudták hogyan kell használni. A zsidóság/kereszténység, illetve az iszlám érkezésével az ismeretanyag szisztematikusan el lett pusztítva, ahol csak megtalálták.

Városok, könyvtárak, és más ismeretforrások lettek elpusztítva annak kísérlete során, hogy az Eredeti Istenek (akik földönkívüliek) bölcsességeit, és az emberi lélek hatalmát elpusztítsák. Az Isteneket, akik érintkeztek, megbarátkoztak az emberiséggel, sőt még házasodtak is emberekkel, elátkozták, s elűzték.

Az emberiséget elszakították Igaz Teremtő Istenünktől Sátántól, és azóta vissza is fejlődtünk. A gyerekek, állatok kihasználása, esztelen pusztítás és a környezet, a föld, és más élőlények semmibe vétele csak néhány a spirituális degeneráció hatásai közül.

Évezredekkel ezelőtt, sokkal a zsidóság/kereszténység érkezése előtt, az emberek és az Istenek egymás mellett éltek, abban a korban, amit úgy hívnak: “Az Aranykor”.

Sátán nem más, mint a sumer isten ENKI, vagy más néven ÉA. Ő egy ISTEN, nem egy angyal! Az évszázadok alatt befeketítették, megrágalmazták őt, hazugságokat terjesztettek róla. A legtöbb ember nem ismeri Sátánt. Mindent elhisznek kérdezés nélkül, amit mondtak róla. A félelem egy nagyon erős eszköz, amit sok száz évig használtak arra, hogy az emberiséget távol tartsák Sátántól.

Sátán a leghatalmasabb, legbriliánsabb az Istenek közül. A Vízöntő csillagjegyével szokták szimbolizálni, ami az Állatöv 11. jegye. A Vízöntő az emberiség, technológia és zsenialitás jelképe. Sátán egyik száma a 11-es.

Kategória: Spirituális Sátánizmus | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s