A Spirituális Sátánizmusról 3.

A legtöbb Spirituális Sátánista elkötelezi magát Sátánnak. Az elkötelezés nagyon fontos, mert Sátán megvéd minket miközben dolgozunk és fejlesztjük a képességeinket. Azok, akik egyedül vágnak neki, spirituális védelem nélkül, gyakran katasztrófával találják szembe magukat. Ha valaki kötelezettséget vállal, a Démonok gyakran segítenek neki és vele dolgoznak a fejlődés érdekében. Ellentétben a Jobb Kéz Útját követő vallásokkal, a Spirituális Sátánizmus a cselekvést helyezi előtérbe. Sátán azt akarja a népétől, hogy teljes életet éljen, és fejlődjön.

Sátán mindig itt van nekünk, de ahogy haladunk előrefelé, elvárja, hogy saját magunk intézzük a dolgokat amikkel meg tudunk birkózni, a saját erőinkre támaszkodva. A kereszténység és támogatói szándékosan nyomorékokká teszik az embereket. A keresztények folyton arról hablatyolnak, hogyan gyógyított meg a názáreti embereket. Ezek az emberek rabszolgák maradnak, mivel nem tanították meg őket, és nem volt arra szükségük, hogy meggyógyítsák önmagukat, vagy másokat.

A názáreti archetípus a rabszolgaságot, szolgalelkűséget jelképezi, és arra tanít, hogy viseljük el a végtelenségig a kihasználást, mindezt azért, hogy tökéletes rabszolgákká programozhassák az emberiséget, egy új világrendben. A názáreti teljes hangsúlyt fektet a “túlvilágra”, hogy olyan beállítottságot teremtsen, hogy a jelenlegi életünk nem számít. Ez a mentalitás létfontosságú hogy elviseljük, hogy az a kis réteg kihasznál minket.

“Jól szolgált minket Krisztus mítosza” – X. Leó Pápa (1475 – 1521.)

Az úgynevezett keresztény “csodákról”, a gyógyításokról még nem esett szó. Ezek is a lélek átalakításáról szóló allegóriákon alapulnak. Bármely emberi lény, akinek van spirituális tudása és ereje, képes minden mutatványt megcsinálni amit a názáreti csinált a bibliában. A legtöbb keresztény nincs tudatában annak, hogy elvetemült idegenekkel (ellenséges Északiak, más néven “angyalok”, illetve a szürkék) van dolguk, akik mindig csinálnak pár mutatványt, hogy hitelt adjanak a hazugságoknak.

Sok New Age-gyakorló angyalokat hív hogy segítsenek, mégsem tanulnak semmit. Az emberi butaságnak és erőtlenségnek ugyanaz a motívuma uralkodik. Sátán/Lucifer az Igaz Teremtő Isten, az emberiség nagy felszabadítója. Ő nem fél attól hogy az emberek spirituális tudásra és hatalomra tesznek szert, mert ő szavahihető, és nincs semmi rejtegetnivalója.

Kategória: Spirituális Sátánizmus | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s