A Spirituális Sátánizmusról 2.

Sok Hagyományos Sátánista imádja Sátánt/Lucifert. Néhányan barátként tekintenek rá, és nem imádják. Mi tiszteljük az egyéniséget és a személyes döntéseket. Egy személy kapcsolata Sátánnal csak rajta múlik, mivel a Sátánizmus értékeli a szabad gondolkodást és az egyéniséget.

Sátán az, aki elhozta nekünk a tudást. A Spirituális Sátánizmus célja ennek a tudásnak a felhasználása és a lelkünk istenné alakítása. Ez volt Teremtő Istenünk, Sátán célja.

A legtöbb vallással ellentétben a Spirituális Sátánizmus arra bátorítja az embereket, hogy mindent megkérdőjelezzenek. A személyes korlátok kitolása a Spirituális Sátánizmus lényege, illetve az, hogy mindig a legjobb formában legyünk. Ez nem mással kezdődik, mint azzal, hogy a lehető legjobban kihasználjuk az agyunkat.

A Spirituális Sátánizmus semmilyen módon nem ütközik a tudománnyal. Sőt, támogatunk minden tudományos kutatómunkát. Tisztában vagyunk vele, hogy az emberiség veszélyesen elmaradott tudományos téren, köszönhetően a több évszázados keresztény elnyomásnak. Úgy hisszük, minden spirituális és paranormális jelenség megmagyarázható tudományos eszközökkel, ésszerűen, de sajnos a tudomány ma még nem tart azon a szinten, hogy az úgynevezett “természetfelettit” megmagyarázza.

A Spirituális Sátánizmusban nincsenek közvetítők. Erősen javasoljuk minden társunknak, hogy szemtől szemben lépjen kapcsolatba Sátánnal. Mi csak segítséggel és információval szolgálunk. Az egyén és Sátán kapcsolata csak kettejükre tartozik. A hozzáállásunk úgy jellemezhető, mint: “A felelősség a felelősé”. Nem állítunk korlátokat a tudásnak vagy a személyes hatalomnak, és mindent megteszünk, hogy minden információ elérhető legyen MINDENKI – nem csak egy kis csoport, az önjelölt “elit” – számára, mint más vallásoknál. Sátán az önelemzést, tanulást, és közvetlen tapasztalatot támogatja.

Kategória: Spirituális Sátánizmus | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s