A Spirituális Sátánizmusról 1.

A Spirituális Sátánizmus – a “Hagyományos Sátánizmus”-hoz hasonlóan különbözik a LaVey-féle Sátánizmustól. Mi Sátánt/Lucifert valós lényként fogadjuk el. Nem vagyunk ateisták! Az 1966-ban, Anton Szandor LaVey által alapított Sátán Egyháza tanaiban Sátán csak egy “archetípus”.

Több száz órányi intenzív kutatás által szerzett új tudásanyag alapján a következőket állapítottuk meg:

1. Sátán a mi Igaz, Teremtő Istenünk. YHWH (vagyis Jehova) egy hamis entitás. Az “YHWH” a négy elemet jelképezi a zsidó mágikus rendszerben.

2. A “Jézus Krisztus” néven futó karakter kitalált személy, amit néhány pogány legendából loptak. Ezekben a legendákban megtalálható egy fán lógó Isten, mint például Odin, aki később feltámad. Szintén megtalálható benne a lélek átalakítását szolgáló alkímiai művelet leírása, vagyis a halál és a feltámadás. A názáreti soha nem volt más mint egy eszköz, amivel minden spirituális tudást elvettek az emberektől, és sajnos jelenleg is az. Az emberiség rengeteg pénzzel, betegségekkel, zűrzavarral, és szenvedéssel fizetett ennek a tudásnak az eltávolításáért. A spirituális tudást szisztematikusan elpusztították, kiforgatták és eltorzították, hogy SPIRITUÁLISAN ÉS FINANCIÁLISAN RABSZOLGÁKKÁ VÁLJUNK. Azzal, hogy belénk erőltették, hogy a názáreti egy valós entitás, a csúcson lévők befolyást szereztek felettünk, és hihetetlen mennyiségű pénz és hatalom összpontosul a kezükben.

3. Az igazi Sátánizmus évezredekkel megelőzte a kereszténységet, és a lélek teljes átalakításán alapul. A keresztényeket becsapták azzal hogy “elfogadni Jézus Krisztust”, és “megváltva élni”, ami mind tévedés. Minden hamis a keresztény vallásban, és ezt minden kétséget kizáróan be tudjuk bizonyítani. A keresztény “megváltás” lopott és eltorzított alkímiai tudáson alapszik, miszerint a személy spirituálisan dolgozik azért, hogy a lelkét istenné alakítsa át.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/TRADITIONAL.html

Kategória: Spirituális Sátánizmus | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s