A Démonokról általában

**Nemrégiben jómagam, három másik főpap és egy főpapnő energiagyakorlatokat végzett a Démonokkal. Ők NEM szörnyek. A legtöbbjük jól ismert, népszerű EGYIPTOMI ISTEN. Évszázadokon keresztül kihasználták őket spirituálisan, az ellenséges isten neveit, kilenc láb széles köröket, és rengeteg káromlást felhasználva. Ez az oka annak, hogy szörnyekként jelentek meg. A Démonok mind azonosak a kereszténység előtti istenekkel, AZ EREDETI ISTENEKKEL.

– Maxine Dietrich Főpapnő, 2003. május

A DÉMONOK NEM GONOSZAK! A jó és a rossz eltorzítása a főbb vallások és az általában vett társadalom által, ahhoz vezetett, hogy sok ember össze van zavarodva.

Nincs olyan ok, ami miatt bárkinek félnie kellene Sátán Démonjaitól. Ha tisztelettel és becsületes szándékokkal közelítünk feléjük, igazán gyönyörű lényekre lelünk bennük. A legnagyobb feladatuk az emberiség tanítása. A bosszú, az ellenségek megbüntetése is a tanulás része, mivel az igazságtétel nélkülözhetetlen. Ha odafordítod a másik orcádat is, az törvényenkívüliséget, káoszt, és a civilizált társadalom teljes összeomlását hozza el. A bosszú és az igazságtétel szükséges dolgok, mivel ellenállás nélkül a támadók folytatják mások kihasználását, és ebben nem korlátozza őket senki.

Mikor összebarátkozunk a Démonokkal, gyakran bosszút állnak azokon, akiknek rossz szándékaik vannak irányunkban, és vigyáznak is ránk. Én azt vettem észre, hogy az én, és a szeretteim ellenségei megbűnhődtek, még mielőtt egyáltalán erre kértem volna a Démont.

Sok Démon az etika tanítására specializálódott. Ez éppen azt igazolja, hogy a Démonok nem gonoszak. A felelősség a felelősé. A becsület és igazság NAGYON fontos Sátánnak. Sátán gyűlöli azokat, akik gyávák és túl gyengék felelősséget vállalni a tetteikért. Sátán az erőseket és igazságosakat képviseli.

A Démonok a Nefilimek (az Eredeti Istenek), az ősi földönkívüliek, akik aranyat bányászni jöttek a Földre évezredekkel ezelőtt. Intellektuálisan, pszichikusan és spirituálisan nagyon fejlettek. Sokan földi nőkkel/férfiakkal házasodtak, és ezért más Istenek elítélték őket, olyanok, akik elleneztek mindent, ami az emberi lényeket az állatvilág fölé emelte volna. Az embereket rabszolgáknak szánták, és mikor a bányászatnak vége szakadt, el kellett volna pusztítani őket. A Démonok összebarátkoztak az emberekkel, és azt akarták, hogy olyanok legyünk mint az Istenek. Sátán Atyánk is ezt akarta, isteni tudást és hatalmat adni nekünk. Mindezért elítélték és megbüntették őket.

A Démonok nagyon barátságosak az emberekkel. Részem volt abban a megtiszteltetésben, hogy velem dolgoztak, és tanítottak engem. Igaz barátságot alakítottam ki több Démonnal is, akik sokféle módon segítettek nekem. Az ősi könyvtárak és a tudás központjainak keresztények általi elpusztítása rengeteg tudást tüntetett el mindörökre. Néha a Démonok szigorúan arra ösztönöznek, hogy tegyük jobbá magunkat. Ez a saját jólétünk és fejlődésünk érdekében történik. Sátán ezt mondja az Al Jilwah-ban: “Az egyenes ösvényre vezetlek bármiféle könyv nélkül.”

A népszerű grimoárok és okkult könyvek, amik elérhetőek a fősodrású könyvesboltokban, a bajok egyik legnagyobb forrásai. A varázskönyveket rabbik és keresztények írták. A Démonok NEM “üres héjak” (qlippoth), ahogy a kabbalisták állítják. A Démonok akikkel dolgoztam, nagyon erős, pozitív energiájuk van, és nagyon is életben vannak! Mióta energiagyakorlatokat végeztünk rajtuk, drasztikusan megemelték az erejüket. Sokuknak mára nagyon fényes aurájuk van.

A vámpirizmust és a “qlippoth”-t megemlítve, a keresztény “Isten” mindkettőre példával szolgál, mivel a legtöbb keresztény spirituálisan üresek. Nézzétek meg a katolikus pápát – ő egy üres héj. A jobboldali vallások doktrínái, úgy mint az aszketizmus, önmegtagadás és más életellenes praktikák amik károsak az emberi lényekre, a “qlippoth” képviselői. A tanítások, amik az “üres héjakat” mutatják be, az ellenség egy újabb módszere, amivel befeketítik és rágalmazzák Isteneinket.

A Démonoknak van egy alsóbb rendje. Nekik vannak vörösen izzó szemeik és bőrszárnyaik. Ők olyan célokat szolgálnak mint a védelmezés, vagy az ellenséges szellemek elűzése, továbbá ők a magasabb rangú Démonok segítői.

Mikor Démonokat idézünk, néha asztrális kivetülés útján jelennek meg, általában viszont telepatikusan kommunikálnak velünk.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/ABOUT.html

Kategória: Démonok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s