A beavatási szertartás

“Ha annyi lelkem lenne mint égen a csillag, mind Mefisztofelésznek adnám!”
-Dr. Faust

*Kérlek olvasd el a Gyakran Ismétlődő Kérdéseket az oldal alján.

Mi történik, mikor formálisan elkötelezed magad Sátánnak? Sátán vigyáz az övéire. Sátán belső tartást ad nekünk, és erős lélekre teszünk szert. Sátán utat mutat mikor le vagyunk törve, aggódunk, vagy problémáink vannak. Sokszor érezzük a közelségét.

Visszatérít minket a helyes útra, ami a boldogság felé vezet. A Spirituális Sátánizmus célja hogy befejezzük Sátán munkáját az emberiségen. Ezt a célt meditációk útján érjük el. Az emberiség jelenleg nagyon alacsony spirituális szinten van. Mikor elkezdünk meditálni, jelentős pozitív változásokat fogunk észlelni az életünkben. Sátán és a Démonok (az Eredeti Istenek) megvédenek minket, és vigyáznak ránk, miközben átalakítjuk a lelkünket, és személyes erőt szerzünk. Sátánnal olyan védelemben van részünk, ami a kívülállóknak nincs. Olyan messzire mehetünk az elme és a lélek erőinek fejlesztésében, amennyire akarunk. Ez a kívülállóknak veszélyes lehet.

Az elkötelezés egy formális rituáléból áll. Ezt szabad akaratból csináljuk. Mi döntést hozunk, azzal ellentétben, mikor elhurcolnak egy keresztény templomba, és előre megírt imákat szajkózunk (amiket keleti mantrákból loptak) egy csapat idióta előtt.

Kutatásaink alapján be tudjuk bizonyítani hogy a názáreti, “jehova”, és táraik mind kitalált karakterek, akiknek a személyét más forrásokból lopták. További információkért nézzétek meg a www.exposingchristianity.com -ot. Mivel annyi embert vertek át ezekkel a karakterekkel és azzal amit képviselnek, az elkötelezési rituáléban megtagadjuk őket. Ez bizonyítottan egészséges és felszabadító pszichikailag. Ez a rituálé nagyon személyes, hacsak nem döntesz úgy hogy másokkal együtt csináld.

Szükséged lesz:

  • 1 vagy több fekete, kék vagy vörös gyertyára (amennyit akarsz)

  • Egy steril tűre vagy borotvapengére

  • Egy darab tiszta papírra, ami elég nagy hogy az alábbi imát ráírd

  • Egy kiszáradt tollra, amivel vérrel aláírod a neved (mártsd a toll hegyét a véredbe)

Írd le az alábbi imát:

A mindenható és kimondhatatlan Isten, Sátán előtt és minden Pokolbéli Démon jelenlétében, akik az Igaz, Eredeti istenek, Én, (név) megtagadom minden múltbéli elkötelezettségemet. Megtagadom a hamis Zsidó-Keresztény istent Jehovát, megtagadom hitvány és értéktelen fiát Jézus Krisztust, megtagadom alávaló, gyűlöletes, romlott szent lelkét.

Egyetlen Istenemnek Sátánt kiáltom ki. Megígérem, hogy mindenben elismerem és becsülöm őt, fenntartások nélkül, anélkül hogy várnék cserébe valamit, és megbecsülöm sokféle segítségét a törekvéseim sikeres teljesítésében.

Fontos hogy fürödj meg bármilyen rituálé előtt, tiszteletből. Ha kész vagy, meggyújthatod a gyertyát. Fogd a tűt, és szúrd meg a bal mutatóujjadat.

Nyomj ki egy kis vért.

Írd a nevedet vérrel az ima alá.

Mondd el az imát hangosan vagy gondolatban.

Hajtsd össze a papírt, és égesd el a gyertya lángjában. Ha van kedved meditálj amíg a gyertya ki nem alszik.

A rituálét a következő szavakkal zárd: “Úgy legyen.” És egy nagy: “Éljen Sátán!!!”

GY.I.K.

Kérdés: Megcsinálhatom a rituálét többször?

Válasz: NEM! A Sátáni rituálék valódiak és erősek. A rituálét EGYSZER kell elvégezni.

Kérdés: Elvégeztem a szertartást. Alig tudtam egy kis vért tenni a papírra, ettől még érvényes:

Válasz: IGEN!!! A vér mennyisége nem számít, ez csak formalitás. Ami a szívünkben van, és a szándékaink sokkal fontosabbak, mint a vér mennyisége az aláírásunkban.

Kérdés: Később visszafordíthatom a rituálét?

Válasz: A Sátáni rituálék, ellentétben más vallások szertartásaival, igaziak, és tartósak. Nagyon kevés olyan levelet kaptam, amik feladói össze voltak zavarodva, mert zaklatták őket a keresztények. Az egyikük elvégzett egy visszafordító rituálét, és Sátán elhagyta őt. Teljesen. Sátán nem erőlteti rá magát senkire. A keresztények úgy hiszik, az “Istenük” szereti őket, és megbocsájt. Valójában ez a szörnyeteg egy velejéig romlott, gyűlölködő ellensége az emberiségnek. Ha valaki Sátánnal van, mindig az oltalma alatt áll. Vigyáz ránk mikor új életet kezdünk, ahol többé nincsenek olyan problémáink, mint amit másoknak el kell viselniük. A dolgok nem tökéletesek, de mindig sokkal jobbak. Sátán nem bünteti meg azokat akik visszautasítják őt, egyszerűen csak elhagyja őket, így egyedül kell megbirkózniuk az ellenség támadásaival. Ezek az emberek néhány hónap után írtak nekem. Azért könyörögtek, hogy Sátán fogadja őket be újra. Az ellenség abszolút semmit nem tett értük. Mindegyikőjük hihetetlenül megbánta, és elkeseredetten próbáltak visszajönni.

Kérdés: Még gyerek vagyok, és a szüleim komoly problémákat okoznának nekem, ha rajtakapnának amint Sátáni rituálékat csinálok. Mit tehetek?

Válasz: Ha nincs rá mód hogy teljesen veszélytelenül végezd el a rituálékat, megteheted az asztrális templomodban (erről később). A fenti rituálét elvégezheted idősebb korodban. Az elkötelezést az asztrál-síkon megcsinálni ugyanolyan mint ha fizikailag tennéd. Sátán megérti a fiatalokat, akiket a kereszténység elfogadására kényszerítik.

Kérdés: Gyerek vagyok, keresztény családban élek, és a szüleim erőltetnek hogy menjek el a templomba, és vegyek részt a keresztény szertartásokban. Ettől még megcsinálhatom a beavatást? Vagy Sátán dühös lesz rám?

Válasz:Igen, ettől még elvégezheted a rituálét. Sátán megérti. Amíg hű vagy hozzá a szívedben, nem lesz rád dühös. A 18 éven aluliak nem szabadok. Nem szükséges felfedned Sátánnal való kapcsolatodat. Ami a szívedben rejlik, mindennél fontosabb. Sátán az Al-Jilwah-ban azt tanácsolja, ne fedjük fel a vallásunkat kívülállók számára, ha ez bármilyen módon árthat nekünk. Ez főleg tinédzsereknek fontos. Csak tagadd meg a keresztény “Istent” az elmédben, hogyha erőltetnek ebben a szennyben való részvételre. Sátán megérti hogy egyenesen veszélyes lehet, néha akár életveszélyes is a tinédzsereknek, ha keresztény családban élnek, és felfedik a valódi vallásukat.

*Évekkel ezelőtt, Április 30-ának éjjelén végeztem el a beavatási szertartást. Az elmúlt néhány évben az életem sokkal jobb lett. Boldogságot és örömet találtam, amit előtte soha nem tapasztaltam. Nincs kétségem afelől hogy Sátán/Lucifer az emberiség Teremtő Istene. Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzem legmélyebb szeretetemet őiránta. Sokszor annyira megérintett hogy könnyekben törtem ki. Áldását adta rám és a családomra. Erősen javaslom mindenkinek hogy végezze el a beavatási szertartást. Soha nem ismertem gyönyörűbb, szeretőbb, csodálatosabb lényt szeretett Sátán Atyámnál.

Áldott Legyen A Neve és Uralkodjon Örökké!

– Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SATANIC.html

Kategória: Rituálék, Spirituális Sátánizmus | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s